2012-01-31 Regn, regn, regn men full fart på stranden

Det började regna igen strax innan kl. 06.00 och höll i sig nästan hela dagen. Rulle och Daniel tränade på gymmet och jag och linda roade oss med huvudträning, dvs. lösa korsord samt spela Yatsy.

När grabbarna kom hem från träning etc. stack vi ner till stranden och spelade fotboll mellan varandra samt löptränade lite hela vägen bort till Nationalparken och tillbaka.

Kul träning och vi avslutade med att ta ett dopp. Det regnade lite smått hela tiden men vi hade badkläder på oss så det spelade ingen roll om vi blev blev blöta under träningen. Det var ändå varmt och skönt så ingen av oss frös det minsta.

När vi kom hem igen toppade vi med ett poolbad också innan det goda fikat på hembakta bullar från vännen Kenneth och kakor från Linda. Mums!

Tänk vad kul man kan ha trots att det regnar och markpersonalen på vårt område är glada för de slipper vattna våra växter...


Fylld till bredden

Kvällsmålet avnjöts på Maew.

Tack mina kära för en trevlig dag och kväll!

2012-01-30 Skön eftermiddagspromenad på stranden

Det klarnade upp lite framåt eftermiddagen och Linda och jag tog en skön promenad på Huay Yang stranden. Stranden har förärats med en ny fin skylt.Havet bjöd på stora vågor Burmabergen gömdes bakom ett kraftigt "molndis" så de knappt gick att urskilja. Luften var ren och klar men ändå varm och skön.


Molndis över Burmabergen

Vi knallade först bort mot Nishaville då Linda ville se de nya husbygget och sedan vände vi och gick bortom Villa Maris där det även byggts en massa hus sedan hon var här sist.


Stenpiren på Dolphin- och Villa Marisstranden

Efter promenaden var det skönt och kul med lite bolllek i poolen.

Innan kvällsmaten på Maews skålade vi för Lindas och Daniels hemkomst i champagnen Alexandre Bonnet, skål och välkomna hem igen!


Tack för en trevlig dag och kväll min kära familj och ni andra som bidragit till att förgylla den!

2012-01-30 Sömniga ungdomar och morgonaktivitet för mig och Rulle

Linda och Daniel slocknade tidigt i går kväll då de inte fått mycket sömn de två sista dygnen och de sov till 11 tiden.

Rulle och jag gick upp vid 06-30 tiden och han drog iväg på en cykeltur till PKK med Oddvar, Bosse, Lennart samt två herrarr till och jag cyklade till Rangen innan 07 för att träna på en ny slagteknik med Pitchen som Janne visat mig i förrgår för att få höga och inte så långa stoppbollar. Jag håller då till på gröngräset och slår boll efter boll och det blir ett hundratal och det går faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. Övning ger färdighet så är det bara och jag är envis som en åsna och full av energi för att komma framåt. Jag höll på en timma bara med denna övning och sedan fick det räcka för denna gång.

Cyklade hem till det "sovande huset" och åt frukost, gödslade i trädgården och sedan kom en rejäl regnskur och hjälpte till att vattna efteråt. Bra timing och vattentunnan fylldes dessutom till bredden igen.

Janne belönade mitt slit med golfen med en Pitchklubba i järn som jag fick i gåva. Denna P-klubba kommer att ge extra slagkraft med den teknik som jag lärt mig. Jag blev jätteglad förstås och han är inte bara snäll Janne utan en suveränt bra och pedagogisk lärare.


Min nya P-järnklubba som jag fått i gåva av snälla Janne.
Förnämligt märke samt det bästa, svart handtag med röööda detaljer...

Rulle klarade sig inte undan regnskuren utan hann bli rejält blöt under de 15 minuter de regnade på honom innan han kom hem.


Regnblöt Rulle efter cykeltur till PKK med grabbarna

När Linda och Daniel ätit en sen frukost stack Rulle och Daniel iväg till gymmet och jag Linda tränade lite hemma på egen hand.

Nu får vi se vad resten av dagen har att bjuda på och det är så roligt att ha Linda och Daniel hos oss och bara njuta av deras sällskap.