2011-02-26 Lördag minus 1 C

Dagen bjöd på varm skön sol under min dryga en timmespromenad i rask takt på Järvafältet. Rulle skulle köpa säsongens sista semla till fikat så var bäst att förbränna lite extra innan intaget av det goda, ha, ha.

Nu är det bara 2 veckor kvar innan vi åker ner till vårt kära hus i Huay yang och längtan är stor.


Vår fina strand.....

Efter att ha tittat på uttaget av sita delen av melodifestivalen, som inte bjöd på något särskilt utstickande bidrag, enligt vårt tycke, laddade vi in kvällens film From Paris With Love. En riktigt bra acction.

From Paris with Love omslag På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med att mardrömslikt bihang: Charlie Wax - partnern från helvetet! Wax skjuter först och frågar aldrig och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan!

Skådespelare: John Travolta, David Clark, Jonathan Rhys Meyers, Amber Rose Revah, Kasia Smutniak

Regissör:    Pierre Morel

2011-02-25 Veckan som gått

Nyheterna i vår omvärld har bl.a. handlat om upproret i Libyen med galningen Khadaffi som har gett order om att skjuta ner och döda sitt eget folk som fredligt demonsterar för att de ledsnat på hans tyrraniska styre av landet. Hoppas att de orkar stå emot och att upproret leder till något bättre för det stackars hunsade folket. 

Det har även handlat om en 21 årig dotter som mördat sin pappa med kniv, för hon hade alltid velat känna hur det är att döda någon och påstår att pappan "ställde upp på det", vilken sjuk hjärna! Inte nog med detta utan även om en 34 årig man som dödat sin 41 åriga sambo, skurit några bitar av henns hud, stekt upp och ätit, för han var nyfiken på hur människokött smakar! Ruggigt! 

Tre galningar på samma vecka och det räcker säkert inte med det.... 

Phu, äntligen fredag i vart fall efter en tuff arbetsvecka. Gjorde några ärenden efter jobbet tillsammans med Ingela och vi var båda trötta och kände oss som två zombies på stan. Det var sedan skönt att åka hem och bara softa, Rulle hade gjort god mat och efter ett par glas vin var det det bara att slå sig till ro i filmfåtöljen och hoppas på att medvetslösheten skulle infinna sig först efter den efterlängtade filmstunden, med tankarna långt bort från mördare och tyranner.

Kvällens film The ugly truth, en trevlig och lättsam film, perfekt för en trött fredagkväll. 

The Ugly Truth omslag Abby är en framgångsrik tv-producent med höga krav när det gäller män. Mike är stjärnan i hennes tv-program och vet att män bara är ute efter en enda sak. Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder Mikes råd under en lovande ny romans. De oväntade resultaten slår alla med häpnad.

Skådespelare: Nick Searcy, Gerard Butler, Katherine Heigl, Bree Turner, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Kevin Connolly, Bonnie Somerville, Eric Winter

Regissör: Robert Luketic

2011-02-23 Lillpromenad med Linda & Asta och Bodycombat


Gick tidigare från jobbet idag för att utföra ett ärende och åkte sedan till SATS Stadshagen och var där redan 16.00. Det var väl tidigt för lite träning innan BodyCombaten kl. 18.30. Ringde därför Linda, som var ute med Asta, och jag gick iväg för att möta dem vid Karlsbergs slott för då var de på väg hem igen efter en 1 timmes runda.


En frusen Karlsbergskanal med Kungsholmen på motsatt sida


Asta och Linda i solnedgången

Asta fick leka med en liten vovve och de jagade varandra och hade kul. Den lilla vovven tyckte Asta var lite skrämmande för sin storleks skull men det fungerade bra då Asta är en snäll hund.
Asta och den lilla vovven

Vi skiljdes åt vid gymmet och jag började träna lite ryggövningar etc. Rulle och Maria dök upp efter en stund för att också förträna och kl.18.30 körde vi BodyCombat gruppträning tillsammans. I nedan länk kan du se samma program med musik som vi utför men vi är inte en lika stor grupp som den på filmen även om salen är "full". 

http://www.youtube.com/watch?v=T0Yhi1G6Iig&playnext=1&list=PL3277FF04856FC441

Testa, det är skitjobbigt men riktigt kul och superbra för kropp och själ.