2017-12-31 Smart shoppingväska för dig som cyklar finns på Ken Shop (Lilla Ikea)

När jag var på väg hem från mitt cykelträningspass passade jag på att stanna till hos Ken på Ken Shop för att önska honom ett Gott Nytt År.
 
I samband med mitt besök visade Ken mig en praktisk shoppingväska, i kraftigt material som tål en del vatten, för dig som cyklar och den fäster man lätt på pakethållaren. Väskan är också i en gul neonfärg som syns på långt håll :-D 
 
Väskan har praktiska fack och "band" som håller varorna på plats och den kostar 990 baht. 
 
Väskan fästes lämpligast på pakethållaren...
 
 
Här kan man packa i både stora och små varor samt prylar även i andra sammanhang...
 
Smarta "band" och fack för att hålla varorna på plats...
 
Väskan kostar 990 baht/styck
 
Ken Shop på Wat Samutvägen strax innan eller efter husområdet Lotus 2...
 
På Ken Shop (Lilla Ikea) finns mycket att välja på och flera prylar som du inte hittar i andra affärer i byn...
 
 

2017-12-31 Årets sista cykelträningspass på 7,2 mil samt Gott Nytt År 2018 till er alla mina glada och positiva bloggläsare!

Självklart passar det toppenbra med ett cykelträningspass på 7,2 mil sista dagen på året 2017 och därför blev det så. Vädret bjöd på sol, lite mulet, soldis och mycket starka vindar.
 
Rulle, Svein och jag kämpade på för allt vi hade och det är lika roligt samt jobbigt härligt varje gång.
 
Svein och jag samt min älskade Rulle, mina goa fina cykelträningsgrabbar som gör cykelträningspasset ännu roligare..(En selfie som Rulle tagit med min kamera)
 
Underbart, den tuffa 2 km backen är avklarad i hård motvind på köpet :-D 
 
Lite ögonfröjd i vår vackra cykelträningsmiljö...
 
När vi rullade in i Prachuap Khiri Khan och 7 Eleven fyllde vi på vattenförrådet etc och Rulle samt Svein cyklade vidare till Prachuap Beach Hotel för att få något ätbart i magen. Jag valde att cykla hemåt direkt istället då jag helst äter efter cykelträningspasset och då gärna hemma i lugn och ro. 
 
Skönt att var och en får göra som den vill för då blir alla nöjda!
 
Stort TACK till Svein och min älskade Rulle för ett tufft och härligt cykelträningspass!
 
Idag är det nyårsafton och det kommer vi att fira tillsammans med 8 fina goa vänner på ett privat party och det ska bli mycket roligt!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag ett fantastiskt Gott Nytt År 2018 och om några timmar lämnar vi ett fantastiskt år 2017!

2017-12-31 För dig som undrar varför det är en massa reklam på min blogg!

Jag har informerat om detta tidigare vid flera tillfällen och den infon kan man hitta på kategori "BLOGGEN" men eftersom jag nyss fått en kommentar om varför min blogg har så mycket reklam så tar jag det igen. Jag passar också på att utveckla infon lite.
 
Det är företaget Blogg.se som lägger in reklamen på min bloggsida inte jag. Alla medier som bloggportaler, Facebook, tidningar, Film, TV, Forum av olika slag, Ideella föreningar etc. etc. finansierar sin verksamhet på bland annat inkomster från annonsörer och Blogg.se är därmed inget undantag.
 
Vi som bloggar via Blogg.se betalar inte något avgift till dem utan det är en gratistjänst för att vi ska få möjlighet att blogga. Det gäller även Facebook, det kostar inget att de håller oss med ett konto där.
 
Det gör de givetvis inte för att vara snälla mot oss alla användare så för att verksamheten ska gå ihop måste de ju finansiera den på något sätt och då är deras annonsörer en stor inkomstkälla. I och med alla bloggares inlägg som går ut till alla läsare kommer ju reklamen med och en del läser annonserna, en del ignorerar dem helt,  vissa annonser fastnar medvetet eller undermedvetet och det är det som är meningen med annonserna.
 
På Blogg.se kan jag välja bort majoriteten av annonserna på min blogg men det måste jag betala för. Det har jag gjort i 2 års tid men har nu valt att sluta med det.
 
I media kommer ingen undan annonser, hur mycket vi än försöker att värja oss, så det det bästa är att ignorera annonserna eller inse att det är så här det är. Inget företag gör något gratis för oss som vill ta del av media eller handel osv. och det finns inget företag som driver en affärsverksamhet utan att vilja tjäna pengar på den.
 
Alla företag har kostnader för sin verksamhet och de måste därmed givetvis finansiera kostnaderna på flera olika sätt och då gärna med en vinst förstås så de kan leva på sitt företag. Detta förstår säkert de flesta.
 
Själv har jag ingen ekonomisk vinning på min blogg. En del bloggare vet hur de ska tjäna pengar på sin blogg men det är inte heller gratis och hur det i så fall skulle gå till har jag inte haft intresse än att kolla upp då det inte är huvudsyftet med min blogg, än så länge.
 
Jag tar dock gärna emot tips från den som vet hur man gör för det vore ju lite extra krydda i tillvaron om min blogg skulle inbringa en massa pengar, tjohej vilken lycka :-D
 
Så mina kära bloggläsare, gillar du inte reklamen ignorera den eller klicka bort den bara. I vart fall gagnar den inte mig annat än att jag får blogga gratis och det är ju givetvis värt massor, både för mig och förhoppningsvis för mina bloggläsare. 
 
Här kommer lite skojig reklam förresten, Enjoy!
 
 
 
 
 
 
Gillade du det här inlägget för då givetvis klicka på Gillahjärtat...Tack på förhand!