2014-07-31 Bye, bye Sverige!

Efter fem härliga och mysiga veckor med min fantastiskt fina och underbara familj lämnar jag Sverige för denna gång för att åka hem till Thailand.
 
Stort Tack till er alla som bidragit till min fina vistelse i Sverige samt alla som vanligt trevliga kommentarer på min blogg!
 
Norwegian Boening 787 (Dreamliner)
 
Vi hörs igen från Thailand!

2014-07-30 Något att suga och smutta på för både Adam och oss vuxna

Den 2 augusti blir Adam 6 månader och behöver ett snäpp större napp och en av dem nyinköpta invigs här...
 
En av de nya napparna som Adam verkar tillfreds med...
 
Idag på långisen, som blev kort då himlen blev blygrå och enligt väderprognosen skulle det bli regn på dagen och det var det som var på väg. Maria hängde på i samband med hennes lunch och efter att ha lämnat henne vid hennes jobb gick jag direkt hem. Det blev bara ynkans 6 km denna gång och jag hann precis innanför dörren när det började ösregna och åska, Puh vilken tur!
 
Tack Maria för en trevlig promenad!
 
Idag är det sista hela dagen och kvällen för min del i Sverige, för denna gång, så vi kommer att äta en avskedsmiddag för mig i kväll hemma och jag bjuder på en flaska Champagne, min favorit Alexandre Bonnet. 
 
Min favoritchampagne, Alexandre Bonnet...
 
Jag önskar dig en trevlig onsdag!

2014-07-29 Lilla Adam träffar gammelmorfar...

Idag överraskade vi min pappa Lasse då Linda och jag samt Adam åkte till honom för att de äntligen skulle få träffas under tiden då jag är här. Idag passade det perfekt för oss alla att åka dit på förmiddagen före pappas lunch kl. 12.00.
 
Gammelmorfar blev mycket glad och rörd över att få träffa Adam och tyckte att han var så fin och att han hade starka nypor. Han fick hålla i Adam så mycket han förmådde och det lyste av glädje i pappas ansikte. Pappa sa att det är fantastiskt att man kan skapa en sådan fin liten människa som Adam...
 
 
Hej då pappa vi ses nästa år men jag hoppas att Linda och Daniel åker dit inom närmaste framtiden så pappa får träffa Adam igen då det gav honom så stor glädje att träffa sitt barnbarnsbarn.