2007-09-14 Strand- och hemresedag

Vaknade tidigt och packade ner det som ska hem till Sverige tex  havregryn eller müsli som inte är så bra att lämna kvar i huset. Lämnade kvar en påse havregryn efter resan i juni och trots att påsen låg väl försluten i en platspåse fanns det gott om kryp i den så det vara bara att slänga. Kaffe, te etc är det däremot inga problem med att lämna kvar. Efter diverse inköp inför hemresan stack vi iväg till Orchidstranden allihop för att bada och spä på solbrännan lite till.

image115

I bakgrunden ligger den mysiga strandrestaurangen där de också hyr ut strandstolar och parasoll samt ser till att det är fritt från skräp som flutit upp från havet. Att hyra en stol med parasoll kostar 30 Bath (6 kr) och som grädde på moset bjuder de på en flaska vatten samt färsk frukt och lite tilltugg som serveras på en liten bricka. 

image116

Ingen trängsel precis! Stranden mot norr.

image117

Stranden mot söder!

image118

Maria och Linda spelar beachboll.

Kl 17.00 kom den stora minibussen från Nungs företag och hämtade oss efter att först ha hämtat Susanne, Ola och Janne. Vi tog adjö av byn och sedan bar det av till Bangkok och flyget till Stockholm, 01.10.

By, by vi ses igen den 20 mars 2008!

Kommentera här: