2009-09-11 Sista dagen i byn samt dagen S

Jaha, då har vi kommit till den dagen vi verkligen inte sett fram emot, dvs. att lämna det härliga livet i Thailand. Det ska självklart bli kul att träffa Linda och hennes Daniel samt alla trevliga arbetskamrater, kompisar etc. men ändå. Det är inte mycket att packa ner men MC:ar och cyklar ska fixas samt plocka undan saker i huset så det är lätt för Ned att städa. Hon kommer i eftermiddag kl. 13.00 och städar, lämnar in vår tvätt etc. När vi kommer ner igen har hon lagt in de rena och strukna kläderna, sängkläder etc. i skåp och lådor för att de inte ska ligga framme i flera månader. Vår Ned är en riktig pärla!



Det blev även lite tid över för softning vid poolen efter sista lunchen för denna gång som avnjöts på Bengts.

Kl. 17.45 kommer Samran (Pau's man) och hämtar oss för att köra till flygplatsen i Bangkok. Planet lyfter mot Sverige kl. 01.10 i natt.

Kommentarer:

1 Christer:

Nej, är det redan slut på det ljuva livet? Trodde att ni hade många dagar kvar. Det är de sista dagarna av thailandsvistelsen som är den stora nackdelen, klumpen i magen som kommer smygande inför resan tillbaka till Sverige.

Ha en trygg och bra resa, i alla fall!

2 Lotta:

Ja usch, det är för hemskt. Och värre blir det på något sätt efter varje gång! Man bor in sig mer och mer och ser inte lilla huset bara som en sommarstuga utan som sitt hem. Hur som, välkomna hem!

Kommentera här: