2011-05-29 Mors Dag

Döttrarna gratulerade på Mors Dag först via telefon och Rulle köpte tårta på Complet i Kista.


Mors Dags tårta och Finska pinnar, mums! Nu kommer Christer att bli suktad igen och bli avundsjuk, ha, ha.

Maria och jag tog en rask sväng på Järvafältet, för att göra plats för tårtkalaset, hä, hä, och det var verkligen blandad väderlek. Först var det lite småkallt och jag var glad att jag hade både jacka och tröja, sedan kom några droppar regn och det blev ännu kallare. Vi styrde våra steg mot den blåare himlen och solen kom fram och det blev varmare och varmare och till slut riktigt varmt så det till och med blev lite svettigt och det vara bara att öppna både jacka och tröja. Hela helgen har det varit blandat väder hit och di och det är skitjobbigt att klä sig vettigt.

Det är otroligt grönt och fint nu, den bästa tiden på året, när blommorna blommar och det är djupgrönt och fint överallt i naturen. 

 






Tipsrunda på gång där någon tänkt till för att inte skada trädet med häftstift eller nubb vid uppsättningen av anslaget.

Strax efter att vi kom hem från promenaden dök Linda upp och vi satt hela familjen på balkongen och fikade på Mors dags tårtan och våra snälla döttrar hade med sig presenter till mig dessutom. 2 örngott, trisslotter och choklad.


Fina örngott och massor av god mörk choklad.


Mmmm, mörk choklad det bästa som finns tycker jag.

Tyvärr blev det ingen miljon i vinst på Trisslotterna, "bara" 25 kronor som jag snabbt bytte ut mot en ny lott men sedan var det stopp. Undrar när det där "Plötsliga som ska hända" händer mig? Nåväl vi är lyckligt lottade ändå som har så fina goa friska döttrar och det är värt mycket mer än allt annat i världen.

Tack min älskade familj för en trevlig Mors Dag!

Kommentarer:

1 Linda:

Bara det bästa till den bästa mamman som finns!

2 Christer:

Ja, visst rinner snålvattnet till när jag ser den härliga princesstårtan!



Och Trisslotten, jag den brukade bli en Trist-lott även för mig när jag köpte sådana. Men kunde ibland hanka sig fram med flera småvinster efter varandra, vilka man bytte mot nya lotter. Men i slutändan så stod man ändå där med den retfulla Trist-lotten...

3 Birgith:

Härligt med uppvaktningar!

4 Annika:

Till Linda: Tack mitt hjärta! POK ÄD



Till Christer: Mmmm vi vet, trist med småvinster, och att behålla den lilla vinsten känns ju också smålurigt då man kanske annars missar storvinsten genom att inte ta en ny lott istället, så går man på det, gång på gång...



Till Birgith: Mmm det är mysigt, faktiskt.

5 Lotta:

Jag önskar också att det plötsligt skall hända, speciellt nu. Vår lottorad slår heller aldrig in. När vi lämnar in ny säger killen till Bosse, det blev lite rabatt, typ 23 kronor. Hur kul är det?? När man vill ha miljoner!!

Kommentera här: