2014-04-08 En vanlig tisdag i Huay Yang

Det soliga vädret fortsätter och värmen stiger. Det var ett mycket bra beslut att gå långisarna på stranden och det var lika skönt som vanligt samt trevligt med tjejerna, Eva och Berit.
 
När vi nått fram till våra delmål är det viktigt att ta på klipporna eller var vi nu är annars gills det inte (Kias regel, ha, ha) Här är vi framme vid klippgränsen på Hat Wanakon. Berit och Eva gör som de ska (visst är vi duktiga Kia?) 
 
På altanen just nu är det 34 grader och vår områdspersonal vattnar för fullt. Jag sitter och softar med bloggning och annat på datorn och lyssnar bl.a på den här fina musiken... 
 
 
Här i Thailand och framför allt i vårt hem i Huay Yang har vi det bäst och lever det ljuva livet, varje dag. Detta underbara liv byter jag inte bort mot något!
 
Jag önskar dig en ovanligt skön tisdag..

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Åh vilket härligt liv och sköna bilder förstår att att du njuter.
Hälsningar Birgitta S +4 Kungsholmen

Svar: Tack så mycket Birgitta! Ha det så gott på Kh:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Reidun:

Idag har vi vårregn och en envis blåmes som flaxar utanför fönstret undrar vad han vill för ute är det 10 grader varmt så in vill den väl knappast.Kram!

Svar: Härligt Reidun, snart är det vår även i Sverige och vad sött med den lilla flaxande blåmesen. Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Kia:

Hej Annika! Åh, vad härlig att se dina bilder och vad duktiga ni är som går ända bort till berget...plus även tar handen på, ha ha. Det känns bra här hemifrån att ha lite makt över er. Jag blir avundsjuk på era varma härliga promenader. Själv går jag ca 1 mil varje dag ut med Öresund, förbi Sofiero slott, vilket också är jätte fint men dock inte lika varmt. Idag stormar det för fullt och min promenad får nog vänta till i eftermiddag. Ha det så jätte bra och hälsa Berit och Eva från mig.
Många kramar/Kia

Svar: Hej Kia, mmm vi känner din makt över oss ända från Sverige:-)) Vad duktig du är som går långt du också varje dag i vacker miljö. Vi saknar dig på våra promenader här i HY! Ha det så jättebra du också och var rädd om dig. Klart jag ska hälsa till Eva och Berit ifrån dig:-)) Massor med kramar till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: