2014-08-18 Irada Massage, ett tvätteri samt Da Beautyställe har öppnat i Gula Längan...

I Gula Längan på Mellanvägen har Pay (uttalas Bpay) från Bangkok öppnat ett litet massageställe med tillhörande "fik" där man kan köpa kylda drycker som läsk, öl etc. och relaxa en stund. 
 
Pay berättar han hon gärna skulle ha öppnat ett massageställe i Bangkok med det kostar 10 000 baht i hyra per månad istället för 2 000 baht i Huay Yang så hon ska testa hur det kommer att löna sig framöver att ha sin verksamhet här i HY.
 
Nytt massageställe, frisersalong och tvätteri i Gula Längan...
 
 
Lilla Ink, Pay och Roy
 
Här utanför massagen kan man relaxa med kalla drycker om man vill...Så småningom kanske hon utökar servicen med frukostmat men inte mer än så i matväg säger Pay... 
 
Lilla flickan Ink tittar in genom det mörka fönstret... 
 
Lilla söta Ink, dotter till Roy som har tvätteriet till höger om massagen och Roy är god vän till Pay 
 
Pay är utbildad massös i Bangkok...
 
DA Salong och Da är också god vän till Pay och bredvid henne ligger Roys Laundry...  
 
Ink´s och mina skor, båda är rosa men storleksskillnaden är markant, ha, ha!  
 
Jag önskar dem alla lycka till med sina respektive verksamheter och till dig min kära bloggläsare önskar jag en härlig måndag!

Kommentarer:

1 Christina S:

Helt otroligt så mycket det händer i byn och så många nya verksamheter som startar! Får bara hoppas att de överlever och har möjlighet att fortsätta sina verksamheter.
Och så himla roligt att du skriver om allt som händer och sker i vår lilla by! Känns inte som att vi är så himla långt borta trots allt!

Svar: Tack så mycket Christina för din kommentar och en del verksamheter kommer säkert att gå bra andra inte. Härligt dock att kreativiteten blomstrar även om det finns en hel av samma typ av verksamhet som konkurrerar med varandra. Hoppas ni kommer hem till HY snart och får ta del av allt det mysiga här i byn.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: