2014-10-17 Dag 19, mot Khon Khaen. Dagsetapp 30 mil

Nu känns det bra att dra iväg igen till nya mål och vi fick en härlig körning på fina vägar men även lite bergskörning så det gick bra att dra på lite på gasen.
 
Vi var framme i Khon Khaen redan vid kl. 13.30 tiden och tog in på Suphari Park View, ett mycket fräscht hotell i utkanten av staden. Ett dubbelrum kostar 800 baht inklusive frukost och vi hade utsikt över parken samt balkong.
 
Det var bra att vi kom dit tidigt för Rulle behöver byta däck på sin hoj då de börjar bli slitna efter 1 700 mils körning. Khon Khaen är en stor stad och Rulle for iväg själv för att kolla med en av staden Honda Showroom om de hade nya däck samt möjlighet att byta dem. 
 
Jag hade inga problem att bara softa på rummet med lite surfning på nätet samt checka in på FB etc. Skönt att bara vara en stund för sig själv då det är lite tröttande för huvudet att ligga ute på vägarna i flera timmar och ha stenkoll på omgivade medtrafikanter....
 
Rulle ringde och sa att de kommer att byta däcken men att det kan ta någon timma eller två innan allt är klart. Skönt då blir det kirrat och Rulle kan känna sig tryggare med bra däck, och även jag också förstås, då endast det bästa är gott nog för min kära Rulle :-))
 
Vy över nejden från vår balkong
 
 
 
Vacker entré och hela hotellmiljön upplevdes som mycket fräsch. 
 
Rulle rullade in på parkeringen (under tak) med nya fina däck samt en påse med 2 stora kalla Changöl och lite tilltugg och denna välförtjänta dryck avnjöts på balkongen. Hmmm!
 
Vi åt kvällsmat på hotellet då vi inte orkade ta oss ut och leta efter en restaurang inne i staden så någon större skymt av den stora staden för min del blev det inte denna gång.
 
Imorgon nya dag och nya härliga mål!

Kommentera här: