2014-10-20 Dag 22. Skön softardag! Dagsetapp 0 mil

Skönt att bara vakna upp och veta att vi bara ska ta det lugnt idag, även om det är roligt att resa och se oss om....men ibland vill kropp och knopp bara vila!
 
Här är receptionen och restaurangen samt våra hojar står fint där under tak
 
Utfarten från resorten upp till landsvägen ca 8 meter
 
Återigen en annan design på ljuslyktor en liten sjöjungfru...
 
Efter den rikliga frukosten där vi fick äta från frukostmenyn allt vi ville ha och blanda de olika alternativen enligt eget tycke. 
 
När vi kom tillbaka från frukostbordet hade personalen redan städat vårt hus och gjort elefanter av våra nya handdukar, gulligt!
 
Efter denna bastanta frukost var det skönt att ta sig ner till stranden och kolla omgivningarna. Det är en synnerligen vacker plats och havsvattnet är glasklart.
 
 
Grey Wagtail
 
Grey Wagtail som visade upp sig så fint...
 
En av de långa trapporna ner till havet...
 
 
 
 
 
 
Klart fint vatten...
 
 
 
 
 
 
 
Det är mycket varmt och soligt så efter promenaden kändes det skönt att dra iväg till den närliggande poolen och ta några varv. Vi softade där en stund men sedan blev det för varmt, trots skugga, då det inte kom en enda liten vindpust.
Fint poolområde
 
Även fåren har fått tandställning :-))
 
Vi är fortfarande de enda gästerna på hela resorten så vill man inte "trängas" är det här en perfekt tid att resa i Thailand på, framför allt i norra delen där vi inte haft något regn att tala om förutom några enstaka korta skurar i bergtrakterna.
 
...och så är även denna sköna dag snart slut.... 

Kommentera här: