2014-10-27 Test av nya restaurangen @ Huai Yang...

I kväll testade vi den nya restaurangen @Huai Yang tillsammans med Pia och Isac samt Kia och det var mycket gott och trevligt på alla sätt.
 
Restaurangen var välbesökt och det är ju roligt för Yok, ägarinnan. Det enda vi hade synpunkter på var att minska ner den vita takbelysningen något för att få en mjukare allmänbelysning och detta framfördes artigt till Yok. Vi får se om hon anammar vårt förslag.
 
Tack goa fina vänner för en mysig kväll!
 
 

Kommentarer:

1 Marit:

Takk for alltid god info om "byen" vår Annika og ikke minst din flotte reiseskildring. Dere er helt utrolige, hvilken energi:-))

Svar: Tack så mycket själv snälla goa Marit!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Maggie:

En sådan underbar resa ni har gjort ! Det är så intressant att följa er,så många fina platser det finns i Thailand.Räknar dagarna tills vi kommer ner till Botanica.

Svar: Tack så mycket Maggie för din trevliga kommentar och Thailand är verkligen vackert i alla väderstreck! Välkomna till HY!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S:

Hej!
Restaurnagen såg verkligen fräsch ut men förstår att belyningen var lite i mesta laget.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack Birgitta för din kommentar och vi faranger har nog ett annat tänk när det gäller mysbelysning :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Christina S:

Kul med alla nya ställen som dyker upp i byn! Får hoppas de får det att gå ihop också.
Är så festligt att thailändarna alltid har den där gräsliga belysningen! Tänk att vi har så olika syn på det där med mysbelysning.

Svar: Visst är det roligt Christina och framför allt om restaurangen är lite olika de andra. Det är inte så skarpt ljus där inne som man kan tro men det vore inte fel om det tonades ner något för mysfaktorns skull som vi ser det:-D.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: