2014-09-12 Besök på Dao Flower Shop mm

Efter långisen cyklade jag vidare till 3 A Restaurant (Sam=3  Au=A) och beställde hämtmat för kvällens hemmamåltid på vår altan. Rulle och jag var där igår kväll och åt och det var mycket gott samt billigt. Denna restaurang kan jag varmt rekommendera!
 
 
Efter utfört uppdrag med matbeställningen stannade jag till vid Dao Flower Shop. De har i samband med sin handelsträdgård byggt ett öppet hus med inhägnad och där kan man köpa prylar och souvenirer av olika slag.
 
Dao, en av döttrarna i familjen som har handelsträdgården, är duktig på engelska och hon och jag hade en liten thailektion. Det är alltid kul att fylla på ordförrådet samt fråga de thailändare som kan engelska hyfsat om traditioner, vett och etikett, samt hur man ska uttrycka sig och ta hänsyn till.
 
 
 
 
 
 
 
Jag önskar dig en trevlig fredag och helg!

Kommentarer:

1 Titti:

Har handlat hos Dao flera gånger . hon är så trevlig och har många hundar och någon katt.
Kul att de utökar sitt sortiment.
Trevlig helg önskar Titti i sensommarfina Umeå

Svar: Håller med dig Titti till 200 %! Trevlig helg till er också och njut av det varma sköna vädret så länge det varar:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 ÖrjanC:

hej,
alltid lika trevligt att läsa dina tips. Nu slumpade det sig så bra att jag var till 3au ikväll och åt en utsökt måltid där innan jag hunnit läsa ditt inlägg. Ja det innebär alltså att jag är i HY igen, blir bara en kortis på en vecka nu men vem vet kanske vi möts i byn under tiden jag är här.

Svar: Tack så mycket Örjan för din kommentar och hjärtligt välkommen till HY!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christina S:

Roligt att Flowershop utvidgat sin verksamhet! Vi brukar stanna till där och prata med både Dao och hennes mamma och pappa. Vänliga, trevliga människor! Och bra på att fixa växter och ge trädgårdstips. Får hoppas det går bra för dem!

Svar: Tack så mycket Christina och jag tycker också att de alltid är trevliga och hjälpsamma:-))
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: