2015-08-25 Skönt att vara inomhus när monsunregnet faller i Huay Yang

Förkylningsviruset härjar fortfarande i kroppen och jag fortsätter bara att vila. Det är så skönt att veta att jag kan vila så mycket jag bara vill utan att tänka på en massa förpliktelser eller annat som inte blir gjorda på grund av att kroppen är i olag.
 
Just i detta ögonblick vräker regnet ner och att bara vara i lugnet inomhus och höra regnet och blåsten som rasar där utanför är en underbar känsla! 
 
När jag jobbade var det bara ytterligare en stressfaktor och veta att det blir en massa extra att ta hand om när jag kom tillbaka pga av bara en eller två dagars frånvaro så jag valde att ta mig till jobbet ändå. Att låta ett virus eller annat olag i kroppen komma i vägen för att inte gå till jobbet fanns inte i min sinnevärld helt enkelt, hur korkat det än kan låta... 
 
Nu ter sig livet annorlunda och det känns ljuvligt skönt att bara låta kroppen och knoppen styra över våra liv och ösa på med en massa energi med träning, trevligheter etc. när kroppen så vill och vila eller tar det lite lugnare när vi också vill. Det är en ynnest och jag är oerhört tacksam för att vi får ha det så här bra!
 
 
  
 
 
Jag önskar dig en fin tisdag!

Kommentarer:

1 Madeleine:

Krya på dig Annika <3 Kram

Svar: Tack snälla Madeleine och kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Berit Knapasjö:

Vi har ju valt rätta dagar för att vila våra ömma kroppar!
Visst är det härligt att vara inne och lyssna på regnet!
Varm kram till dig från andra sidan byn!

Svar: Ja det har du alldeles rätt i kära Berit och en stor varm kram till dig också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Yvonne:

Krya på dig. Snart vänder det.

Svar: Tack snälla Yvonne och jag längtar efter att det gör det:-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: