2015-07-06 Ljuvlig massage av Noms starka händer på Huay Yang Massage...

Dagen började med en härlig långis med min goa fina vän Berit. Det var en dryg månad som vi sist sågs så det var ett kärt återseende och vi hade massor att babbla om förstås. Idag är det mulet men solen tittar fram då och då och en och annan varm regnskur vattnat blommor och blad och oss andra som inte hinner skydda oss från regnet. Precis efter långisens slut kom en rejäl skur och jag väntade en stund under tak innan jag cyklade hem.
 
Kl.  13.00 var det dags för medicinsk massage av Nom på Huay Yang Massage (mitt emot Driving Rangen på Mellanvägen) och hon fick behandla en muskelstelhet i korsryggen samt min högerarm (ömhet i överarmsmusklerna efter statiskt arbete med datormusen) vilket är lätt gjort om man inte tänker sig för. 
 
Nu får det bli mer magträning, plankan för rygg och mage etc. etc. Det har varit lite si och så med den fysiska träningen när vi var i Sverige förutom långa promenader samt bärande av lille Adam emellanåt. Det behövs inte mycket inaktivitet för att dra på sig en och annan krämpa för min stackars gamla kropp så nu får det bli skärpning när det gäller att förebygga och hålla kroppen smidig och i trim.
 
Nom är skicklig på att hitta de ömma punkterna och hon kämpade på och fick höra ett och annat jämmer varvat med suckande då det var skönt.
 
Jag har bokat en ny tid nästa måndag kl. 13.00 för att hjälpa det nu mindre onda på traven en gång till då det inte alltid räcker med en gång även om det känns mycket bättre efter hennes behandling.
 
Tack snälla Nom för att du finns!
 
Nom som är oerhört duktig på medicinsk massage...
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Nom är bara så bäst :-) 👍

Svar: Tack anonym för din kommentar! :-DD
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 kicki:

Åh, vad skönt med med.massage.
Hälsa Nom från mig att jag verkligen saknar henne.
Kram Kram.

Svar: Tack så mycket Kicki för din kommentar och visst ska jag hälsa till Nom från dig! Kram, kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Maria :

Hon är bäst o du får hälsa från mig :) Pok äd

Svar: Ja vet hjärtat och jag ska hälsa från dig och det kommer hon bli glad över! Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: