2015-06-28 Sista besöket hos min pappa på Långbrogården för den här gången

Maria hämtade Rulle och mig för att åka till min pappa för sista gången den här gången. Pappa satt i samlingsrummet när vi kom dit och såg ut att  bli glad över att se oss. Han ville gärna följa med på en promenad i Långbroparken så personalen tog fram hans rullstol och satte honom i den.
 
Idag är det varmt och skönt i Stockholm, temperaturen visar på 23 grader i skuggan och det är nog rekord för vår vistelse i Sverige dessa fyra veckor. Värmen ska vara på väg enligt väderprognosen och det bådar ju gott för dem i Sverige som längtar efter värme. Vi åker hem till Thailand på tisdag så vi kommer få värme ändå.
 
Pappa tyckte det var skönt att komma ut i värmen och behövde ingen jacka denna gång. Han pratade lite mer denna gång men verkar lite trött och höll på att somna i slutet på den korta lilla promenad.
 
Jag, pappa och Rulle 
 
Jag, pappa och Maria
 
Pappa snart 92 år
 
Han fick några pussar på munnen av mig innan vi lämnade honom i samlingsrummet igen och jag berättade för honom att det kommer att dröja innan vi ses igen men att Maria kommer på besök så snart hon har tillfälle och så även Linda och Daniel samt Adam. Jag tror inte han förstår vad jag menar men det känns ändå bra för mig att berätta det.
 
Jag tog adjö av personalen och de berättade att de fått en utmärkelse och diplom för att år 2014 blivit utsedda till Årets bästa enhet i Regionen Stockholm Norr samt Årets bästa enhet inom Attendo Skandinavien Äldreomsorg. Det är ju ett toppenbetyg så Stort GRATTIS!
 
Härligt att veta att just denna enhet med sin duktiga personal har hand om min pappa och som jag redan förstått gör det med bravur.
 
 
 
 
Tack för ett trevligt besök! 
 

Kommentera här: