2015-05-09 Vill du köpa mitt golfklubbset? Damset Dunlop (Loco)....

Nu har jag kommit till insikt att jag inte kommer att spela golf mer. Åtminstone inte som jag känner nu och som jag känt sedan januari 2013. Jag gjorde ett tappert försök med att slå lite bollar på Rangen i oktober 2013 men sedan har det varit tvärstopp.  
 
Jag började träna på lite golf den 30 oktober 2012 på Rangen under uppsikt av Janne och det var absolut första gången som jag höll i en golfklubba. Det set som jag nu vill sälja köpte jag den 6 december 2011 och jag har använt det i ca 1 år. Det var kul så länge det varade och jag ledsnade på de långa resorna samt att det är förhållandevis dyrt att spela golf, då vi mest åkte till golfbanorna i Hua Hin.
 
Det är synd att golfbagen med alla klubbor bara står där i förrådet till ingen nytta och är du sugen på att köpa det skulle ingen bli gladare än jag. Det medföljer även ett fodral för några få klubbor.
 
Golfbag samt alla klubbor är i mycket gott skick och längden på klubborna passar mig som 173 cm lång utmärkt. 
 
Pris 7 500 baht och då ingår även en extra P-klubba av märket Prokennex.
 
 
 
Extrafodral för några få klubbor....

Kommentarer:

1 Jörgen Blom:

Välkommen till VVG klubben! (Våga Vägra Golfa) :-)

Svar: Tack Jörgen :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Sofia:

Hej Annika, jag tänkte att du säkert har koll! Försöker kolla tågtiderna huahin-huay yang via thailands railway hemsida, väljer jag huahin och huai yang så står det bara not found! Visst går det tåg däremellan? Hur ofta ungefär, hur lång tid tar det och vad kostar det?

Svar: Hej Sophia, Det går ett tåg om dagen från Hua Hin som stannar till i Huay Yang. Tror det ska gå någon gång mellan 12-13 från Hua Hin men det är ofta förseningar. Det kostar 25 baht per person från Hua Hin till Hua Yang.Det tar ca 2 timmar med tåget. Lycka till!.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Sofia:

Tack för svar! Ställer en fråga till då, läste på några sidor att lokalbussar går huahin-huai yang många gånger dagligen, du vet möjligen inte hur tidigt dessa börja gå? Och bussar från huay yang till Bangkok, hur sent går sista till bangkok. 00? hittar ingenting vid googling!

Svar: Tack själv Sofia. jag vet inte vilka bussar från Hua Hin som stannar till i Huay Yang eller vilka tider de går. (Flera bussar passerar bara förbi HY så man måste välja rätt. Det måste du kolla på busstationen, Gå in på mina kategorier om Taxi, Buss etc så ser du busstiderna där från HY till Bangkok. Det är inget du kan googla på så vitt jag vet. Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Sofia:

Oj, 00? Skulle inte med, slant på plattan :)

Svar: OK :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Eva Lindulf:

Hej Annika!
Jag är mkt intresserad av dina golfklubbor. Jag kommer ner till Huay Yang den 20 okt.

Svar: Hej Eva, Jag har en köpare på dem som kommer i juli men ångrar han sig får du reda på det...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: