2015-05-12 Hemresa till Huay Yang från Hua Hin...

Efter en lugn skön morgon med frukost på "vår" altan vände vi hojarna hemåt igen.
 
Vi valde landsvägen från Pranburi och körde landsvägen som går precis jämte kusten nästan hela vägen till Dolphin Bay. Otroligt fin väg i vacker natur...
 
Härlig vy från en fin landsväg...
 
Vi tog en fikapaus vid Dolphin Bay med varsin burk kallt kaffe och ett smarrigt bakverk med blåbär i som Rulle köpt på Hua Hin Bakery på morgonkvisten.
 
Fikapaus vid Dolphin Bay på smarrigt bakverk med blåbär från Hua Hin Bakery
 
Vacker vy att njuta av under fikapausen...
 
Kossor på väg....
 
...och de flyttade på sig lite lojt och lät oss och bilen passera..
 
Vi var hemma kl. 14.00 och det känns som om vi varit borta i flera dagar fast vi åkte hemifrån i går förmiddag...Borta bra men hemma bäst och det är bra att åka iväg emellanåt så man får möjlighet att känna denna känsla...
 
Tack för en trevlig och rolig utflykt!
 
 

Kommentarer:

1 Christina S:

Det låter som att ni haft en fin liten minisemester! Roligt att komma till HuaHin, även om det alltid är lika skönt att komma tillbaka till vårt paradis HY. De små foppatofflorna är ju bara så söta! Vill jag också köpa till vårt lilla barnbarn!
Vägen till HuaHin ser så fin ut! Vi ska bara testa nästa gång vi kommer ner! Och vi har just bokat nästa flygresa till paradiset! Underbart!

Svar: Tack snälla fina Christina för din kommentar och vad roligt att ni nu bokat er resa hem till HY! Landsvägen till HH kommer ni att gilla det är jag övertygad om. När kommer ni?
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christina S:

Dessvärre är det ett tag tills vi åker till HY, vi landar den 6 februari. Men det är gott att ha biljetterna i byrålådan och något att se fram emot!

Svar: Oj det var långt fram Christina men härligt som du skriver att resan är bokad och biljetterna ligger där och bara väntar på avfärd...Under tiden har du ju min blogg att titta på så du inte glömmer HY mellan varven, hä, hä...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Maria :

Fina bilder och skönt med liten semme :) Härlig bild på pappa. Pok äe

Svar: Tack så mycket hjärtat och det var skönt med lite miljöomväxling :-D PoK Äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: