2015-05-26 Sista långisen för Tina i Huay Yang för den här gången...

Idag fick vi (Tina, Berit, vovvarna och jag) trevligt sällskap av Karin på långisen och det är trist nog sista långisen för Tina i byn för den här gången och jag kommer att sakna henne.
 
Idag har det varit lite småmulet och friska sköna vindar svalkade ner vår långis betydligt. Det går inga stora vågor på havet men underströmmarna ska man ha respekt för då de är ganska kraftiga just nu.
 
Tina, Karin och Berit ser nöjda och glada ut och det är ju inte särskilt svårt då vi befinner oss i en fantastiskt härlig miljö i lugna sköna Huay Yang.
 
Tina lämnar HY i morgon och jag passar på att önska henne en trevlig resa!
 
Nu börjar det dra ihop sig för oss också, inför vår Sverige resa, och härom kvällen fick vi trevligt sällskap av Lars-Åke och Chon till kvällsmaten på Raplom. Bäst att passa på med dessa trevligheter innan vi lämnar byn den 1 juni för att vara i Sverige i 1 månad.
 
Nåväl vi har några fler härliga dagar framför oss i Huay Yang, innan vi reser, och nu gäller det att suga i sig så mycket värme som möjligt och lagra i kroppen då det lär bli en markant temperaturskillnad i Sverige jämförelsevis med här i Thailand. Fast det är ju bara att bylta på sig en massa kläder så håller vi kvar värmen inombords och att få möjlighet att träffa vår kära familj kommer i vilket fall som helst värma våra hjärtan betydligt!
 
Jag önskar dig en härlig tisdag!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Ser härligt ut när jag ligger nerbäddad i fleecetröja och långkallingar, ca 10 gr ute, 17 inne och förkyld. Underbar tillvaro i värmen i Huay Yang. Välkomna till Sverige!!

Svar: Tack så mycket anonym för din kommentar och välkomsthälsning!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anton:

Välkomna till fäderneslandet, hoppas ni har solen och värmen med er,för det behöver vi denna ovanligt kalla och regniga maj !!

Svar: Tack så mycket Anton, vi tar med oss både värme och soligt väder i packningen :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Det är jättefint väder här så ni behöver inte va oroliga för köldskador :) Pok äe

Svar: Tack hjärtat det låter betryggande! PoK äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Bengt A:

Ja, sug i er den värmen ni kan. Jag upplever att jag hamnat på Antarktis, nu när jag kom hem.
Bästa hälsningar,
Bengt

Svar: Tack Bengt vi gör allt vi kan för att lagra värmen inom oss. Brr det där med Antarktis låter ju inget vidare :-D Men vi tror på Sverige, sommaren kommer nog snart och med den förhoppningsvis skön värme...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: