2016-02-05 Härlig skogspromenad och vi önskar er alla en trevlig fredag samt helg!

Vi valde städning kl. 09.00 idag (vår städtid är varje fredag kl. 13.00 men vi kan ofta välja kl. 09.00 istället) då Rulle, Daniel och Oddvar skulle cykla kl. 08.00 till PKK och Linda, Adam och jag tog skogspromenaden till Wanakorn Nationalpark.
 
Det blev givetvis en mysig långis och Adam tyckte det var roligast när vi kom fram till slutet av Nationalparksområdet och gick ner till stranden och kastade lite sten i plurret samt ritade i sanden.
 
Linda och Adam på väg,,, 
 
Mysig havsvy,,,
 
 
Adam gillar stränder och hav....
 
Nu är det dags att vända hemåt igen...
 
Sköna ljumma vindar...
 
Det bästa med skogspromenaden, som går parallellt med havet, är att man mest går i skugga och det är bra för nyanlända bleka faranger men även för oss bofasta förstås...
 
Trevlig fredag samt helg önskas er alla kära bloggläsare!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Härliga bilder! Kram o trevlig helg. Anna Lena

Svar: Tack så mycket Anna Lena! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Trevligt att läsa din blogg! Vi planerar vår semester som troligtvis blir till Huay yang och med hjälp av din blogg får vi många tips vad vi kan göra, besöka och äta!
Min fundering är om det alltid är stora vågor på havet! Är det någonsin platt vatten?

Svar: Tack så mycket anonym och vad roligt att ni uppskattar min blogg samt planerar att komma till Huay Yang framöver. Under vår/sommarmonsunen dvs sydvästmonsunen, är havet mycket lugnare då vindarna inte ligger på från öst,
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: