2016-07-21 Full fart på eftermiddagsaktiviteten med Adam...

På eftermiddagen tog Adam och jag buss 50 till Fridhemsplan och gick sedan till lekparken Kronis i Kronobergsparken. 
 
Adam åkte rutschbanor av olika slag och trampbilar samt karusell men det han tyckte var roligast var när vi spelade landbandy och jisses vad snabb och säker han är den lille. Han skrattade så han nästan kiknade när vi dribblade om bollen och det var jätteskoj.
 
Adam har mycket spring i benen och är både stark och balanserad i kroppen fast han bara är drygt 2 år. Han är stark i både armar, händer och ben och klättrar på spindelnät eller andra klätterställningar som han inte gjort annat och klurar snabbt ut hur han ska göra för att ta sig fram.
 
Ibland ber han om hjälp men vill ofta klara sig själv och gör det också. Den som är mest orolig är nog jag som står beredd om han skulle missa, och jag försöker att behärska mig och inte vara allt för beskyddande utan berömma och peppa istället. Det är bara bra att han får testa själv, inom rimliga gränser förstås, så han blir stärkt i självförtroendet och så har både Daniel och Linda jobbat med honom från början. Resultatet av det märks tydligt nu. 
 
Landbandy är kul...
 
Här har vi gjort mål... 
 
Rediga slag och bollen far hit och dit men det gör inget så länge det är kul att bara leka fram träffsäkerheten..
 
Härlig bandystil...
 
Vi avslutade med ett klätterbesök på loket...
 
Vi tog bussen hem igen och där väntade pappa Daniel och mamma Linda samt morfar Rulle som fått lite "egen" tid när vi varit borta på våra roligheter.
 
Tack goa fina älskade Adam för att du förgyller min tillvaro på allra finaste sätt. Det gäller att passa på nu när vi är här och när vi åkt hem till Thailand igen blir det bara samtal via video och då kommer saknaden efter hans doft, kramar och pussar att kännas tillräckligt stor och längtan till nästa gång vi träffas igen.

Kommentarer:

1 Anki:

Dessa underbara barnbarn ❤️

Svar: Javisst är det fantastiskt underbart Anki :-D <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Ååå vad roligt ni har. Underbart väder dessutom. Jag har varit lite krasslig i veckan, därför har jag inte hört av mig. Nästa v kanske funkar. Jag hör av mig på ngt sätt.
Kram Anna Lena

Svar: Ja tack Anna Lena vi har det verkligen roligt! Tråkigt att du inte mått så bra. Nästa vecka är sista veckan vi har här i Sverige för denna gång och vi får se om det finns utrymme för en träff annars ses vi ju hemma i HY. Kram och krya på dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S:

Härliga dagar du har med lille Adam kan tänka mig att Kronis är fint nu när de renoverat. Vi var där mkt med våra killar som små våran närmsta park var Kronis men då var det slitet.
Sen är det härligt att Sverige bjudit på detta väder under eran vistelse inte regn och +15.
Här ute i skärgården har det varit suveränt i badvatten +18 men varmt o skönt dagtid.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Ja tack Birgitta det är verkligen härliga dagar och så fint och välordnat på de flesta lekparker som vi varit på här på Kungsholmen. Ha det fortsatt mysigt ute i skärgården.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: