2016-06-12 En helt vanlig skön söndag i Huay Yang...

Skön sovmorgon, det är ovanligt tyst och lugnt i Huay Yang och det enda som hörs just nu är fåglarnas kvitter, och lite hundskall på håll. Jag har inga särskilda projekt på gång idag utan kommer bara att ta dagen som den kommer. Det gör vi visserligen varenda dag men ibland känns det som en extra bonus och en sådan dag var det idag.
 
Det blev lite trädgårdsarbete och annat pyssel, en matinéfilm till fikat och kvällsmat från Yut Restaurang och nu har kvällen har tagit vid.
 
Ja, så är mysigt har vi det i paradiset, bara så ni vet...
 
...en av mina favoritbilder, vy från vårt hus när solen går ner över Burmabergen, så underbart vackert! 
 
Jag önskar dig en mysig söndag och njut av livet lite extra idag du också... 

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Hälsningar från Titti som varit i Göteborg.
Det blir nattåget till Umeå p.g.a. SAS-strejken!

Svar: Ha en trevlig tågresa Titti! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Hej Annika!
Jag har faktisk följt din blogg till och från i två år. Hittade den då vi för två år sedan åkte till Huay Yang på semester under juli månad. Sen har det varit roligt att följa då du håller till i våra krokar när du åker till Sverige och Stockholm....
Har läst din blogg ikväll och då nämner du att, som jag också vet att det är lågsäsong i Huay Yang nu, men att restaurangen Pattybank har öppet året runt.
Vi kommer att åka till HY i juli i år igen, hyr hus på området Colibri. Så nu undrar jag om du möjligtvis kan tipsa om ställen (restauranger) som har öppet i juli månad? Förra gången vi var i HY så hyrde vi hus i Reflection tror jag det hette, men en bra bit ifrån byn så vi höll oss mest där vi bodde... Också för att det blir så mörkt snabbt på kvällen.
Sen undrar jag faktiskt en sak till. När du tar dina promenader på stranden, går du barfota eller tycker du att skor är att föredra? Jag längtar....
Tack för en fin blogg och hoppas på svar och har du andra tips till oerfaren familj så mottages det tacksamt!
Mvh Tina McAuley

Svar: Hej Tina, Tack för din långa kommentar samt respons! Roligt att du följer min blogg och uppskattar den. Det finns några restauranger som är öppna under lågsäsong och bl.a våra favoriter PattyBak och Kritsana som har och har haft öppet hela tiden. Det finns flera stycken restauranger som är öppna och mitt tips är att åka runt och kolla helt enkelt. Jag går gärna barfota på stranden men kollar noga var jag sätter fötterna och jag varvar med strandskor. Allt beror på hur känsliga fötter man har då stranden är platt och sanden packad och det kan upplevas strävt för fötterna. Man får känna sig för helt enkelt men det är skönt och bra peeling för fötterna att gå barfota. Lycka till, trevlig resa samt välkomna till Huay Yang!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Hej igen!
Jag ser att jag fått svar från dig Annika då det kommit ett email från blogg.se men jag kan inte se svaret någonstans... Testar att kontakta dig via detta igen så hoppas jag det löser dig 😊 TACK!
Vänligen Tina

Svar: Hej igen och svaret hittar du på min blogg i samband med din kommentar :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Madeleine:

Fantastik fin bild kram

Svar: Tack så mycket Madeleine och kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 mcauley.blogg.se:

Toppen, tack tack Annika! Det måste ha varit något knas m min telefon tidigare då jag varken kunde se dina eller mina kommentarer... Men nu är det i sin ordning och jag tackar så mkt för dina tips! Har även hunnit läsa dagens blogg med uppdatering av restauranger som har öppet eller ej längs med havet 👍🏻
Allt gott och tack! Tina

Svar: Tack Tina och var bra att det ordnade sig :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: