2016-05-20 Fredagsgöra och en önskan till er om en trevlig fredag samt helg!

I dag är personalen lediga och därmed kunde inte Ned städa vårt hus som sker varje fredag. Vi kom överens om att hon kan göra det på tisdag morgon istället. 
 
Eftersom det är fredag vill vi ha helgfint och i samband med ombygget kommer det in damm och lägger sig överallt. Så jag beslöt mig för att städa i samband med att Rulle tog en cykelträningstur till Prachuap Khiri Khan.
 
Även fast vi är lite bortskämda när det gäller städning av Ned varje fredag sitter städvanan faktiskt inne och det är riktigt kul att städa och se så fint det blir.
 
Jag var också rörmokare då det droppade lite grann från ett rör under diskbänken för avloppsvattnet. Vi har bra rör nu så det är lätt att plocka isär och det behövdes en rengöring av dem också. Jag fixade läckan dessutom med lite ny gängtejp där det droppade lite och nu är det tätt och fint igen. 
 
Efter allt fejande, jag känner mig verkligen som "Duktiga Annika", och efter att Rulle kommit hem väl från sin cykelträning, fikade vi och sedan tog jag mig en kort sväng på cykeln. Stora mörka moln tornade upp sig på himlen, åskan mullrade och risken för regn var överhängande och jag ville hinna hem innan regnet kom.
 
Vy från NishaVille och regnmolnen har dragit sig ut över havet men det finns flera mörka moln kvar över Burmabergen och åskan har börjat mullra.
 
På NishaVille´s restaurang hade de dukat upp för ett stort sällskap under bar himmel och deras manager Khun Bee tittade oroligt upp mot himlen. De började duka av så sakta för att säkert rikta in sig på plan B. 
 
Jag hann precis hem innan regnet kom så det var tur och detta är andra skuren idag. Det kom en skvätt även vid 11 tiden. 
 
Jag önskar er mina bloggläsare en synnerligen trevlig fredag samt helg!
 
 

Kommentarer:

1 gun persson:

Tack detsamma!

Svar: Tack Gun!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Annette:

God helg til dere også 🙂

Svar: Tackar så mycket Anette!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: