2016-09-30 Freeeeeeeedag igen och jag önskar er alla en trevlig helg!

Nu har veckan gått så där fort igen och det är redan fredag samt även september månad tar slut idag och var tog september 2016 vägen?! Swisch!
 
Idag har jag varit på några trevliga uppdrag men det får ni se i morgon i bild och text här på min blogg...
 
Idag har CAT varit här och installerat fiberdatanätet och bytt ut vår gamla router till två nya och det går märkbart mycket fortare med 15 Mb/s än vårt gamla datanät via kopparkabel på 10 Mb/s, härligt! 
 
I kväll blir det mysig samvaro med Pia & Isac samt Tilda och lilla Doris och jag önskar er alla mina bloggläsare en skojig fredag samt trevlig helg!
 
Bougainvillea från vår trädgård...
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Önskar er en trevlig helg från ett regnigt och blåsigt västkusten! ☔️
Kram Jane

Svar: Tack så mycket för det Jane och kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Gertrude%20Weinehall:

spännande att få läsa om dina uppdrag, ser fram mot lördagens blogg.Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Ann-Britt:

Trevlig fredag när man får vara bland vänner!
Önskar er en fortsatt fin helg!

Äntligen har stormarna lagt sig här och Lördagen bjuder på en molnfri himmel med sol!

Min mamma har fått färdtjänst och för första gången ska hon nu utnyttja den med en resa till mig! Vi bor c:a 2 mil från varandra. Så roligt att hon kan ta sig hit alldeles själv! Kommer att hänga i fönstret och kolla när bilen kommer. Så jag kan möta upp henne. Det blir god middag och sedan ska vi besöka en underbar park med vackra blommor och vatten med änder. Senare idag ska vi fira min svärson som fyller år!

Ha en underbar lördag!
Kram<3

Svar: Tack så mycket Ann-Britt för din kommentar och en fortsatt trevlig helg till dig också som enligt din beskrivning verkar bli mycket angenäm på alla sätt och vis. Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Christina:

Låter ju inte så dumt med fiber istället för kopparkabeln. Vi bokade just fiber hem till huset här hemma i Göteborg. Är ju framtiden...
Vackra blommor!
Hoppas ni får en härlig helg! Själva jobbar vi vidare med vårt poolrumsprojekt. Tänk att saker alltid tar så himla mycket längre tid än vad man kan fantisera ihop! Men helgens väder verkar bli bra, sol och vindstilla. Det är ju trots allt oktober...

Svar: Tack så mycket Christina för din kommentar och de gamla kopparkablarna under marken fungerar inte längre optimalt så det är lika bra att satsa på det nya med fiber när vi nu har tillgång till det även här i byn. Härligt med ert poolrumsprojekt och det är alltid skoj att se om sitt hus och göra så att man trivs. Må så gott båda två!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: