2016-09-06 SB Furniture...nya garderober till sovrummet är på väg till oss...

Under tiden som vi väntade på att Rulles hoj skulle bli klar åkte vi på min hoj till Market Village. Först lite mat i magen sedan besökte vi SB Furniture utanför Home Pro för att köpa en vitlackerad garderob med spegeldörrar.
 
Det finns flera dörrar att välja på till dessa garderobsstommar men vi valde speglar då vi dels vill ha något att spegla oss i samt att det ger en fin rymd åt rummet.
 
Vi har varit och tittat på dessa garderober i vit lack tidigare när dotter Maria var här och nu har vi bestämt oss. Det är två garderober om 96 cm bredd som man kan sätta ihop och kombinera med valfri inredning samt vilka dörrar man vill ha. Ett bra koncept att kunna välja själv både utseende och kvalitet. 
 
Trevlig och hjälpsam personal och en av grabbarna är riktig duktig på engelska.
 
Garderoberna levereras till oss fraktfritt på lördag eftermiddag, Då kommer det bilder på bloggen för den som är nyfiken eller intresserad.
 
En möbelaffär i Market Village, strax utanför Home Pro, som vi kan rekommendera...

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej, och tack för en fin blogg. Vi har varit i H.Y flera gånger och jag älskar att se dina bilder därifrån. Kul att få information om vad som händer i byn också. Tack!

Svar: Tack så mycket själv "anonym" det värmer gott i mitt bloggarhjärta!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Malin:

Hej Annika!

Kul med nya garderober, bra val med speglar på :-)
Jag tänkte fråga dig om en affär nere i HY - när vi var där sist för 1,5 år sedan fanns det, som vi kallade det, en pysselaffär. Den låg i hörnet vid Popshop och där fanns allt från papper till lim och pärlor. Våra tjejer älskade affären eftersom de ääääälskar att pyssla. Eftersom vi kommer ner igen till vintern är vi lite nyfikna på om den finns kvar? :-)

Svar: Hej Malin och visst är det kul med lite nytänk även här i Thailand...Den lilla pysselaffären som du tänker på finns kvar och ligger på precis samma ställe. Välkomna tillbaka till Huay Yang!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Marit:

Blir spennende å se dørene på plass😊

Svar: Ja tack Marit det tycker vi också :-D Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Emil:

Hej Annika! Kul att se att du fått ny energi till bloggen! :-) Ser fram emot bilder på garderoben.

Svar: Hej Emil, med tanke på alla fina kommentarer, bland annat från dig, har det gett mig så mycket positiv energi tillbaka att det känns det riktigt kul att blogga igen. Bilder kommer på garderoben framöver :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Anonym:

Kul med lite nytt😄
Anna Lena

Svar: Ja tack Anna Lena och nu åker den 10 år gamla garderoben ut och den kommer att tas över av en av våra i områdespersonalen. De vill ju allt de kan få och det känns bra för oss :-D Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Birgitta S:

Hej!
Visst är det härligt med nytt till hemmet och garderober är knepigt att köpa man vill ha vettig inredning osv. Ser fram emot resultatet det blir nog så snyggt de verkar finnas snygg och bra och prisvärdig inredning i Thailand.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Hej Birgitta och tack för din kommentar och det ska bli spännande att får något nytt. Vi har haft den gamla garderoben i 10 år så nu räcker det :-D Det kommer mer och mer lite mer västerländsk stuk på möbler och inredning här i Thailand i de modernare möbelaffärerna.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Eva:

Vi ska också köpa garderober när vi kommer ner nästa månad, vi hade tänkt beställa genom Ken (alltså IKEA) men då kanske det är bättre att ta en sväng till Hua Hin och hitta något där.

Svar: Ja det är nog vettigt Eva att åtminstone börja med att kolla där på SB Furniture om det är något ni gillar och det är dessutom fri frakt inom Prachuap Khiri Khan distriktet och det är värt mycket bara det.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Susanne:

Jag kommer att leta mattor när jag kommer ner. Typ lite större vardagsrumsmattor. Har du sett några sådana I PKK eller I Hua Hin?

Svar: På Home Pro I PKK har jag sett större mattor men vi undviker själva stora mattor på golvet då det är perfekt ställe för kryp och kvalster att boa sig i detta fuktiga klimat. Vi har bara mindre mattor i våra badrum för att torka av fötter samt för att inte halka, Bra att tänka på :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 HELENA:

det ska blir spännande att se de ny gardroberna ! :)

Svar: Tack för det Helena och bilder kommer på lördag :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: