2016-09-24 Cykling lite hit och dit i byn = 1 mil och det är gratis träning. lite musik samt mysig samvaro i övrigt...

På lördagar och söndagar har jag ingen specifik fysisk träning då jag gärna vill vila kroppen åtminstone 2 dagar i veckan. Däremot jobbar jag gärna i trädgården eller som idag bara cykla i byn för att uträtta ett eller annat ärende samt få några trevliga pratstunder med goa vännerna Berit samt Micke, gav mig dels 1 mil i cykelmotion dels en mysig social samvaro.
 
Inte för att jag dansar särskilt mycket, förutom på ett eller annat party, vilket också ger bra motion, men just nu lyssnar jag på sköna låten Dance Whith Me och det är också gott för kroppen, inte så mycket fysiskt men att bara lyssna på musik som jag gillar gör däremot gott för mitt sinne...
 
Enjoy!
 
 
...eller den här...
 
 
I kväll blir det också en mysig samvaro med Pia, Isac och lilla Doris samt Annika och Göran på Pattybank. Livet blir aldrig roligare än man gör sig så det är bara att ösa ur det goda i livet!
 
Jag önskar dig min bloggläsare en suveränt mysig lördag!  

Kommentarer:

1 Ann-Britt:

Din lördag låter jättetrevlig! Aldrig fel att umgås med goda vänner! Tror att det varma klimatet ni har gör så att allt bli mycket roligare också!

I dag kommer barn och barnbarn och hälsar på. Ska bli roligt att få krama på dom lite grann. När jag bodde i huset så hade vi bara 10 minuters bilväg från varandra. Nu är det några mil och jobbar båda föräldrarna så blir det till att träffas på helger i stället!

Här är det en underbar höstdag! Hela September har mer varit som sommar. Men nu är det lite skillnad på luften och så byter blad och buskar till en mer höstlig färg!

Önskar er en skön helg!
Kram<3

Svar: Tack så mycket Ann-Britt för din kommentar och härligt att härligt att höra att du har så fin kontakt med barn och barnbarn och att du verkar trivas med livet du också! Må så gott och ha en skön helg samt en stor varm kram till dig från mig.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Berit Knapasjö:

Tack Annika för en trevlig pratstund!

Svar: Tack själv Berit!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: