2016-09-30 Expresståget från Bangkok stannar till i Huay Yang i morgon kl. 12.45...

...och i samband med det blir det lite jippon samt lekar och tävlingar i beach-volleyball samt dragkamp mellan Faranglag och Thailag.
 
Det kommer bli trumslagarmusik och lite matstånd kommer att placeras ut för att fira dagen då Expresståget från Bangkok stannar till i Huay Yang.
 
Ni faranger som är i Huay Yang kom till järnvägsstationen vid kl. 12.30 eller när ni nu vill förstås, och möt tåget samt varför inte vara med och leka och tävla. 
 
Kommunen och alla övriga som jobbat hårt med att göra vår järnvägsstation med omnejd mer attraktiv samt önskemål om att Expresståget ska stanna till i Huay Yang, kan vi hedra på detta sätt genom att bara vara där och delta mer eller mindre. 
 
Välkomna!
 
Här framför vår fina järnvägsstation har det blivit en officiell plats för många olika aktiviteter som typ "Friskis & Svettis", mötesplatser i det fria, plats för partyn eller andra festligheter etc. etc. 
 
 
 
 
Huay Yangs vackra stationshus... 
 
Här fixar man till platser där man kan träffas och laga mat etc. Varje plast är döp efter det träd som ligger närmast. I detta fall ligger platsen under trädet Jamjuree.
 
Det finns nio stycken olika trädarter på det här stora området vid järnvägsstationen... 
 
Trädet Jamjuree
 
...och denna träffplats ligger vid trädet Tal-koo
 
Här lite söderut från stationen ska det bli stor yta för parkering och längst ner på den gröna ytan på höger sida ska det bli en fotbollsplan.
 
På detta område är det inte tillåtet att vare sig röka eller dricka alkohol och man måste hålla platsen ren från skräp...
 
Träbänkarna har man gjort av gamla träsyllar från spåret...
 
 
Fina vägvisarskyltar...
 
 
Vilket lyft Huay Yang fått genom åren till det ännu bättre och den utvecklingen kommer att fortsätta är jag övertygad om...
 
Tjohej, vilken härlig by vi bor och lever i! 
 

Kommentarer:

1 Tina:

Så mycket information, vi får verkligen veta allt om HY via dig, sånt fantastiskt jobb du gör!!! Heja dig i massor 💃🏻

Svar: Tack så mycket Tina för det det gör mig glad!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Så fint det har blivit! Tack för info bästa Annika🌸🌺 Kram Anna Lena

Svar: Tack Anna Lena och visst har det blivit fint samt kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: