2017-04-18 Nu är vi hemma i Sverige igen...

Flygresan med Norwegian i Premium Class var mycket behaglig och vi hade medvind hela vägen från New York och landade strax innan utsatt tid kl 11.00.
 
 
Stockholm med omnejd...
 
 
Taxin från Flygbussarna Door to Gate väntade på oss så det gick snabbt och smidigt.
 
Gråmulet och lite snöblandat regn mötte oss men det gör inte så mycket då vi kommer att hålla oss inomhus vid hemkomsten. 
 
Tack min älskade Fina Familj för en fantastisk resa tillsammans och vi har upplevt så mycket fint och trevligt tillsammans som nu får bearbetas i den goda minnesbanken.
 
På söndag drar Rulle och jag hem till Thailand igen och då kommer vi till värmen som jag emellanåt längtar efter när det blåser småsnåla kalla vindar. Men allt har sin charm på sitt sätt bara man tar det för vad det är och njuter av det goda i livet så mycket vi bara kan och förmår.  

Kommentarer:

1 svein:

Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur, flotte bilder Annika - kunne du tenke deg et nytt krus?

Svar: Tack så mycket Svein för det och visst skulle jag kunna tänka mig det!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Har nu sträckläst om er resa. Vem sjutton behöver böcker när man kan läsa din blogg? Välkommen till kalla Sverige. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för det! <3 Stor varm kram till dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tiina:

Välkomna till kalla Sverige igen och tusen tack för alla fina reportagebilder o texter från kryssningen!!Verkligen roligt att läsa och titta på, vilken resa ni gjort!! Vackert och härligt verkar det ha varit! Hoppas lille Adam inte var sjuk länge?

Svar: Tack så mycket Tiina för det och roligt att du uppskattade mitt reportage och det var verkligen en fantastisk resa! Adam var helt okej dagen efter så det var bara tillfälligt tur nog när han tömt magen.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Tack för ett härligt resereportage.
Nu vill vi ha lite vårvärme här i Sverige.
Kram Titti

Svar: Tack själv Titti för din kommentar och vårvärme kommer vi få med råge när vi kommer hem till HY igen😎😀Kram 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Christer:

Tack för trevliga reportage och fina, spännande bilder! Det blir fina minnen för livet för er alla. Kryssningsfartyget var verkligen enormt, fint och häftigt, men trots allt så var - i mitt tycke - New York den riktiga go´biten i det hela. Vilken stad! Där skulle man nog behöva vara i många veckor för att hinna upptäcka (inte allt, för det hinns nog ändå inte med) så mycket som möjligt.

Svar: Tack så mycket själv Christer för din kommentar och respons och NY är verkligen en häftig stad att besöka och det behövs gott om tid även för att se och uppleva en bråkdel av den. Nu har vi fått ännu fler fina minnen att vårda allesammans och roligt att vi fått möjlighet att göra både NY och kryssningen tillsammans med vår fina familj.😍😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: