2017-04-20 Vårvärmen låter vänta på sig...

Förmiddagen började med härligt solsken som värmde gott under vår fortsatta ärenderunda innan hemfärden till Thailand på söndag.
 
Idag hämtade vi våra internationella körkort på Motormännen som ligger på Fridhemsgatan och körkorten behövs i fall att vi bestämmer oss för att åka till Nya Zeeland i början på nästa år då vi i så fall avser att hyra husbil och åka runt i för att se oss om så mycket vi kan. Inget är bestämt men det är en lockande resa.
 
Solen försvann bland gråa moln under vår vidare runda och det blev kallt och ruggigt när de kyliga vindarna svepte över oss. Brrr! Det är knepigt att klä sig vettigt när vädret växlar så markant och vid besök i diverse butiker blir det för varmt och vi byltat på oss för mycket. Nåväl, väder är väder och det är bara att anpassa sig så gott det går.
 
På måndag nästa vecka är vi hemma i Huay Yang igen och då får vi hur mycket värme som helst och det ska bli skönt att få lite skön värme igen på våra bortskämda kroppar som blivit anpassade till det thailändska klimatet.
 
Vi hemkomsten var det skönt att komma inomhus igen i värmen och om en stund ska vi hämta lille Adam på dagis och då blir det full fart med lekar och andra roliga aktiviteter. Det gäller att passa på att njuta så länge vi kan vara med honom för sedan dröjer det innan vi träffas igen.
 
Hornsbergs Strand
 
 
Hornbergs Strand och Ulvsundasjön
 
Hornsbergs- och Västermalms Strand...
 
Jag önskar er alla bloggläsare ett härlig dag var ni än befinner på vårt vackra jordklot!

Kommentarer:

1 NORRSKEN EMMA:

ha en underbar dag!! :D

kram

Svar: Tack så mycket Emma och det samma 😀 Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Hej!
Välkomna tillbaks till ett kylslaget Sverige. Vilken fantastisk resa du och Rulle varit på med familjen har läst med stor behållning. Bra att de märkte upp veckodagen i hissgolvet lätt att bli dagvill ??
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta för det och det var verkligen en häftig resa med de mina :-D. På måndag blir vi varma med råge igen då Rulle och jag återvänder hem till Thailand.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: