2017-04-25 ...och här åker våra gamla möbler iväg...

Efter arbetstid kl. 17.00 kom Oh och Ned för att hämta bl a våra gamla bruna sideboard. De ville även ha våra gamla CD skivor med varierad musik men som vi aldrig spelar längre då vi kör digitalt istället. Skönt att bli av med 2 fulla plastpåsar med CD. CD-ställ, en rullvagn och en bricka i trä.
 
Vi har lärt oss att rensa ut det vi inte längre använder eller byter ut och vår områdespersonal tar tacksamt emot det mesta. Skönt att inte behöva kasta grejor utan att de kommer till användning tycker jag.
 
Bye, bye och tack för den tid (2007) som ni har varit i vårt hem...
 
Ned och Oh blev de nya lyckliga ägarna :-D

Kommentarer:

1 Marianne:

Hej.
Härligt att få ta del av er resa, Det måste ha varit en fantastisk upplevelse.

Nu har jag lite frågor som rör hemmaplan. När det gäller glasögon, kan de få fram progressiva glas och bågar på ca 2 v? Ungefär mellan tummen och pekfingret vad kostar de.
När det gäller möbelsnickaren är det dyrt att beställa?
Finns det någon annan i byn som gör ex bardisk?

Svar: Hej igen Marianne, när det rör glasögon har jag svarat på det i din första kommentar...Hur dyrt det blir, vad man nu tycker är dyrt, beror på vad man vill ha och det vi beställt tyckte inte vi var dyrt utan tvärtom. Vi har inte anlitat någon snickare från byn så jag vet inte....Den snickarfirma som vi kan rekommendera ligger strax innan PKK :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Madeleine:

Bra att möbler och dylikt går vidare till de som behöver. Gillar återvinning :-) Kram

Svar: Visst är det bra Madeleine och återvinning gillar jag också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: