2017-08-20 Nytt husområde på gång mellan motorvägen och Botanica...

Den här marken på Samutvägen ca 300 meter från motorvägen och innan området Botanica har jag sett att de anlagt samt håller på att preparera och nu har det kommit upp en skylt vad som ska hända här.
 
 
 
Här är det tänkt att sju hus ska byggas upp enligt skissen men motorvägen ligger inte så nära som det framgår av bilden utan den ligger ca 300 meter västerut från detta område.
 
Spännande att se om någon kund nappar på att köpa sitt hus här och jag önskar entreprenören lycka till!
 
 

Kommentarer:

1 Christina:

Man undrar ju om det finns köpare... Det är ju flera områden som börjat byggas och som sedan bara står i stå. Men den siste optimisten är väl inte född. Och vi har ju en fantastisk liten by!

Svar: Mmmm jag håller med dig Christina men det lär visa sig hur stort eller litet intresset är för just det här projektet :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christel:

Önskar dom lycka till. Det är inte så lätt sålt just nu. Vi har haft vår canalvilla på Nishaville ute ett år nu. Men hoppas och tror att byn upptäcks mer o mer.

Svar: Är priset rätt köper den köpsugne i andra hand istället för nybyggda tror jag då det är billigare samt området är etablerat. Men så klart Christel önskar vi dem lycka till 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: