2017-12-30 Min coola cykel har fått "saddlebags"...

Jag gillar att ha ordning och reda på mina prylar som jag har med mig när jag cyklar i eller utanför byn och sedan tidigare har jag en vattentät väska under sadeln och en liten väska på ena sidan av cykelkorgen.
 
För den utseendemässiga jämnviktens skull köpte jag en till likadan väska för cykelkorgen i "Billighetsaffären" (strax till höger om Kasikorn Bank) i Prachuap Khiri Khan igår. 
 
Nu har jag satt fast den med buntband på cykelkorgen och i väskorna kan jag lägga spännremmar, plånbok, mobil, nycklar etc. etc som jag behöver om jag inte har någon annan bärbar väska med mig. 
 
När vi är ute på träningscykling utanför Huay Yang har jag även alltid med mig en extra slang samt regnjacka så nu har jag gott om plats för mina prylar även fast väskorna inte är stora och klumpiga.
 
Självklart har jag även både bak- och framlykta när jag cyklar efter mörkrets inbrott...
 
Min coola cykel som tar mig nästan vart jag vill och orkar...
 
Jag önskar dig min bloggläsare en mysig lördag och det är näst sista dagen på år 2017 så det gäller att njuta in i det sista. Vi kommer att njuta extra mycket ikväll i trevligt sällskap med Anette och Svein. 
 
Tack för att du kommer ihåg att klicka på Gillahjärtat om du gillade inlägget förstås :-D

Kommentarer:

1 Anette Hellichius:

Fint och praktiskt. Trevlig kväll med vännerna.

Svar: Tack så mycket Anette för det😍😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 X:

Varför kommer det så mycket reklam på din blogg?

Svar: Det är blogg.se som visar den och det kan jag inte styra över. De behöver ju ersättning för sina administrativa kostnader för att hålla oss användare med bloggmöjligheten. Tidigare betalade jag 500 sek om året för att få bort de mesta av reklamen men vill inte göra det iår. Därför reklamen som du kan ignorera 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Johan:

Hoppas ni får en sista bra lördag detta året
Snart är det nytt år och nya möjligheter
Ang de personer som sprider dålig stämning och är bittra så är det nog så enkelt att dom bara är avundsjuka på ditt/ert härliga passionärsliv i HY
Få vågar fullfölja sina drömmar
Själv har jag bockat av en hel del men det återstår många 😃
Vi besöker bara den här planeten en gång så det gäller att inte slarva bort tiden , konstigt nog så vill dom flesta jobba så mycket och länge som möjligt
Själv hoppas jag på att jag åker runt på mc i Thailand om 15 år , det verkar så himla roligt
Nya platser o nya intryck!
Ha det så gött
Johan

Svar: Tack så mycket Johan för din fina kommentar och jag håller med dig till 200 %😍 Det är många som säkert skulle vilja göra något åt sitt liv men kanske inte vågar och då väljer att visa sin frustration över det genom att visa sin avundsjuka och missunnsamhet på de som vågar. Du har en härlig positiv attityd och inställning och jag önskar dig lycka till i livet😍😁 Ha det så gott och jag önskar dig ett fantastiskt Gott Nytt År 2018!😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anonym:

Jag är lite förvånad att du inte har en rödcykel då jag förstått att det är en favorit färg 😉. Kram Madeleine

Svar: Mmm Madeleine jag kan förstå det men det var ett medvetet val då just röd färg är en känslig färg som lätt blir blekt så därmed valde jag en silvergrå med svarta och röda inslag. Min Honda Forza är i vart fall röd och det räcker bra med att den är det :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: