2017-02-26 Glädjeämnen i det goda livet...

Det finns mycket att glädja sig åt i livet och det gäller att ta vara på alla de glädjestunder som kommer mer eller mindre varje dag och vara rädd om dem.
 
Att möta den här bilden på vårt älskade barnbarn Adam. nyss fyllda 3 år, via Facebooks Messenger från Fina Familjen, får mitt hjärta att fyllas av en enorm kärlek och stolthet...
 
Älskade barnbarnet Adam, 3 år...
 
I går pratade vi med Adam, via videosamtal, och han satte upp Paddan på en hylla så placerad att vi kunde se hans rum och han plockade fram sina stora favoritbilar och visade oss dem alla innan han parkerade dem på sängen. Där visade han oss och berättade vad man kunde göra med den specifika bilen.
 
Så sött och kreativt samt otroligt häftigt att vi fick vara med där i hans rum i Stockholm, på andra sidan jordklotet i förhållande till oss här i Huay Yang. Leve tekniken! 
 
Ett annat glädjeämne för dagen är att bara stå och titta på vår vackra trädgård där den ena Bougainvillean efter den andra har börjat blomma efter deras respektive viloperiod.
 
En del av vår vackra trädgård....
 
Ytterligare ett glädjeämne är min älskade familj samt de goa fina vänner vi har här i Huay Yang och i Sverige som förgyller vår tillvaro ytterligare.
 
Stort TACK för att jag får ha det så här bra i livet!
 
Till er alla mina trogna bloggläsare önskar jag en skön lugn söndag samt var rädd om dig och de dina samt dina glädjeämnen! 
 
 

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Tillykke med barnebarnet, det må alligevel være svært at være så lang væk fra dem. Vi bor 5 min. væk fra vore børnebørn og nyder at have dem så tæt på os.
Men nu glæder vi os til tre veckor i Huay Yang, vi flyger fra Köpenhamn på onsdag😊

Svar: Tack så mycket Elisabeth och det är tur att det finns god teknik att ta till så vi får följa samt prata med honom på håll för vår del <3 Välkomna hem till HY och trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tina Holst Önneby:

Så fin han är lille Adam ❤
Glad söndag på dig, kramisar 😘

Svar: Tack så mycket Tina och glad söndag på dig också! Kramisar i mängd! >3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Reidun:

Tack detsamma från ett solen tittar fram då och då Sverige.Våren knackar på;))

Svar: Tack Reidun och njut av solen när den tittar fram :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Felicia:

Söt grabb!
Har ganska nyligen gjort min första videoblog som vore kul om du ville tycka till om, bra att veta hur man ska utvecklas! :)

Svar: Tack Felicia för din kommentar och vad heter din blogg så ska jag kolla 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: