2017-02-27 Nu har jag varit ute och cyklat igen och att cykla är att ha kul på hjul...

Att cykla i Huay Yang är ett suveränt val av fordon när jag ska någonstans som på väg till/från stranden, till Yogan, göra diverse ärenden samt hämta vår hämtmat till kvällsmålet.
 
I Huay Yang är det lättcyklat, inga backar eller uppförslut att tala om och det är både miljövänligt samt ger en massa gratismotion. Dagens totala runda i byn under hela dagen slutade på nästan 2 mil och jag har därmed fått en massa nyttig benträning. 
 
Det sista jag gjorde för dagen var att hämta den kvällsmat som jag beställt av Maew via mobilen under dagen.
 
Att förena nytta med nöje är kul!
 
Maew Restaurant på Samutvägen
 
Min fina cykel som jag köpte i Hua Hin på Hua Hin Bike för 7 år sedan har givit mig många sköna cykelmil...
 
Rulle ser till att den blir väl omskött och fungerar optimalt och det är jag mycket tacksam för...
 
Dagens inhandling samt hämtmaten från Maew Restaurant. Mums!

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad säljs på Marknaden i Huay Yang och ska det prutas där?

Svar: Det skulle inte jag göra utan vill den som säljer till mig själv erbjuda rabatt skulle jag ta det. Skillnaden är för mig i Hua Hin där de fläskar på priserna för att få en prutmån. Skambud är aldrig ett bra förhållningssätt utan det ska ske med omdöme samt respekt och humor. Då blir båda tillslut nöjda med sin affär. Det skulle vara trevligt om du berättar vem du är som frågar då du nu är anonym för mig :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Tack för svar! Kände att jag var tvungen att kolla så det inte blir fel när jag väl står på marknaden! Är det likadant på marknaden vid gränsen till Burma och vad säljs det där.? Är nu på semester i Huay Yang och har haft mycket nytta av din blogg för att hitta i byn, tack!
Vänliga hälsningar Mia

Svar: Tack själv Mia och jag prutar inte heller på Burmamarknaden utan vill de själva ge rabatt är det okej för mig. Det är så billigt ändå och de ska ju försöka leva på de pengar de tjänar...Roligt att du har haft nytta av min blogg och jag önskar dig en trevlig vistelse i Huay Yang :-D .
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: