2017-01-21 Vilken härlig dag och kväll det blev idag också...

Vilket härligt liv vi lever Rulle och jag!
 
I går fick vi en mysig kväll med goa fina Eva och Lennart och vi började med en GT hos dem därefter åt vi kvällsmat tillsammans på Pattybank. Tack kära vänner för en mysig och trevlig kväll!
 
Idag på eftermiddagen fick vi ett kort men trevligt besök av fina goa Kristoffer och Ann-Cathrine samt hennes bror Christian ett besök som vi tackar hjärtligt för!
 
Strax efter att de gått kom två av mina bloggläsare, Tommy och Christina Andersson, och gav oss 2 paket med vårt favoritkaffe som tack för min blogg. Vilken fin gest och det gör mig oerhört glad att få en så fin uppskattning för mitt bloggande. Tack goa snälla ni för det!
 
Kaffegåva x 2 av bloggläsarna Peter och Christina som vi blev mycket glada för!
 
Strax efter att de gått kom våra fina goa vänner Pia och Isac för att förgylla vår kväll och vi började med en GT hos oss sedan åt vi kvällsmat på restaurang Tamarind. Det var längesedan vi var där och åt och det var som vanligt mycket gott och vällagat. Rulles och min favoriträtt där är Paneng gai som de är duktiga på att laga.
 
Tack goa fina vänner för en trevlig och mysig kväll!
 
Jag önskar er alla mina bloggläsare en oerhört härlig och avkopplande lördag! 
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Vilka härliga dagar du och Rulle har jag har idag läst ikapp lite här på din blogg har legat totalt däckad i förkylning och kommit efter!!! inte bra.
Tråkigt med allt regn som spolar bort mkt av inkomsten för thailändarna nu när det är säsong och de skall dra in pengar. De är fantastiska på att kämpa vidare.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket fina Birgitta för din kommentar och trist att vara däckad pga förkylning men hoppas du är okej nu <3 Dessbättre har vår bybefolkning inte drabbats särskilt hårt av översvämningen men däremot våra grannstäder söderut. Sorgligt för de som förlorat de mesta där. De är ändå så positiva och thailändarna är fantastiska människor het enkelt. Må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Krisse:

❤❤❤

Svar: Tack Krisse! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: