2017-01-21 Viriyah Insurance har informationsträff på Ranchen i morgon söndag kl. 11.00

I morgon, söndag den 22 januari 2017, kl.11.00 har Viriyah Insurance informationsträff på Ranchen (Golfrangen) för de som vill veta mer om trepartsförsäkring för sin motorcykel etc. 
 
Det finns möjlighet att teckna/ansöka om trepartsförsäkringen på plats så är du intresserad av det ta med den gröna boken på den hoj det gäller samt ditt pass. Trepartsförsäkringen är kopplat till din motorcykel och inte till den som kör din motorcykel. 
 
Kaffe med bulle serveras och kostar 50 baht.
 
Välkomna!
 
Viriyah Insurance
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej! Min fru och jag htr på Lantom sen ett par dagar. Idag var jag ute och sprang och blev biten (mycket lätt, litet sår) av en hund. Läste på din blogg att man bör åka till Tap Sake och få såret behandlat. Har du någon mer information om vart man vänder sig eller är det bara att ta en taxi och be den köra till sjukhuset i Tap Sake. Vänliga hälsningar Erik Johansson

Svar: Hej Erik, trist att du blivit biten men om såret är så litet som du skriver kan du behandla det själv med att tvätta rent med t ex alkohol och se till att det är öppet och rent. Det finns ingen hund i byn som har rabies enligt Dog Rescue och veterinären som har ansvar för bla Huay Yang. Om du känner att någon inte känns rätt med såret kan du söka vård hos Yupa (finns strax norr om stora polishuset vid Frontage Road) och hon är en duktig sjuksköterska som kan ge dig vidare råd om det skulle behövas. Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Tack för snabbt svar och gott råd. Det lät bra. Erik

Svar: Tack själv Erik och lycka till samt hoppas det snabbt blir bra :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: