2017-06-05 Välbehövlig Medicinsk Massage av duktiga Nom....

Duktiga fina goa Nom gav mig en välbehövlig Medicinsk Massage idag för att bland annat försöka få bukt med min ömmande högerfot. Hon kände igenom foten och sedan underbenet och där hittade hon en stor muskelknuta som hon misstänkte hade att göra med besvären i foten bland annat. Hon hittade även muskelknutor i höger lår och i området vid höften och bäckenet. Det ilade ända ner i foten när och höll på och tryckte samt massera på dessa ställen men knutan i underbenet var värst. Hon masserade och tryckte på och runt foten och det gjorde både ont och var skönt samtidigt.
 
Nom masserade resten av kroppen också innan hon var klar för denna gång. Vi kom överens om en ny massagetid om en vecka då hon inte kunde lösa upp den värsta knutan i underbenet så här på en gång.
 
Under tiden, tills jag ska dit igen, visade hon mig hur jag själv kan massera på knutan för att hjälpa till att mjuka upp den.
 
I vart fall kändes det oerhört skönt att Nom lokaliserade problemen och nu är det bara att kämpa på och träna högerfoten varligt med rätt övningar som även påverkar underbenet. Långa strandpromenader avhåller jag mig dock ifrån tills jag känner att foten är okej igen. Nu blir det lättare promenader samt träningscykling istället.
 
Skönt att det finns valmöjlighet att träna för att må gott samt fantastiskt att ha duktiga Nom som hjälp när det behövs.
 
Duktiga fina goa Nom på Huay Yang massage
 
Jag önskar er alla bloggläsare en härlig måndag och var rädda om er sköt om er på bästa sätt!
 
 

Kommentarer:

1 Anette:

Perfekt att ha en duktig massage terapeut!! Lycka till Annika. Ha en fin måndag.

Svar: Ja verkligen Anette och tack så mycket! Ha en trevlig måndag du också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christina:

Nom är verkligen en pärla! Saknar henne!

Svar: Ja det är hon verkligen Christina!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: