2017-03-21 Nu är tillbyggnaden klar på Ranchen...

På restaurang Ranchen har de byggt ut ett extra tak över buffé och grillavdelningen etc samt vägen till Barnhuset har de lagt en betongplatta för att inget barn ofrivilligt ska behöva gå i gräset.
 
I gräset runt en restaurang kan det finnas både orm, skorpioner, centipedes eller andra kryp som inte är så bra för barnafötter att trampa på. Nu är det både lätt att hålla rent vid Barnhuset samt det är lättare att upptäcka eventuella ovälkomna kryp. Toppenbra tycker jag!
 
Nytt extratak över buffé och grillavdelningen...
 
Barnhuset har fått betonggolv...
 
Restaurang Ranchen...

Kommentarer:

1 Karolina:

Tjena Annika!
Vilken fin blogg har du!
Jag och min sambo åker till Thailand( Phuket ) på torsdag.Kollade vad är det för vädret där och blev riktigt ledsen. Är det sant att det är molnigt och att det regnar nästan hela tiden?? Prognosen för nästa vecka är inte uppskattad heller... ska man verkligen lita på alla väderprognoser som finns på nätet?!?! Kanske du vet bättre vad ska man förvänta sig för vädret kommande typ 10 dagar? Vad säger lokalbefolkning?? Tack i förhand för svaret :)
MVH
Karolina J.

Svar: Hej Karolina och vad roligt att du hittat och uppskattar min blogg :-D Jag har ingen koll på vädret på Phuket som ligger vid Andamanhavet och vi bor i Huay Yang ca 60 mil nordost om Phuket.Enligt nätets väderprognos ser det bra ut för Phuket, se länken framöverhttps://www.tmd.go.th/en/province.php?id=75. Väder är väder och det kan skilja sig lokalt men jag önskar er trevlig resa, mysig vistelse på Phuket och sol i massor :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tina Holst Önneby:

Kan intyga att grillavdelningen blev jättebra, åt där i fredags och det var supergott 👍😊
Kram 😘

Svar: Vad trevligt Tina och kul att du berättar det :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: