2018-12-15 Tack fina vänner samt lite nytt från vår fina trädgård...

Till att börja med vill jag tacka våra fina goa vänner Anna & Per och Maria & Janne samt Tommy L för en synnerligen trevlig kväll som började med en drink hos Anna & Per och slutade med smarrig kvällsmat på Kritsana Restaurant. 
 
Jag är så tacksam och glad för att vi har så många fina goa positiva vänner här i Huay Yang som ger mig en massa god energi samt härliga intressanta samtal och många glada skratt. Stort TACK för det!
 
En av våra orkideer som nyligen slagit ut som jag tillägnar våra fina goa vänner....
 
...och så här långt har vår bananstock kommit nu men det är minst 1 månad kvar innan det är skördedags...
 
 
...och så är det ytterligare en bananstock på gång som ligger där i sin blomma....
 
Bananblomma än så länge...
 
Gula Mangon på gång....
 
Förhoppningsvis skördedags om några veckor och fler är på gång för tillväxt... 
 
Det finns mycket att glädja sig åt både i stort och smått och för mig är det viktigt att ta vara på livets goda möjligheter varje dag för livet är inte oändligt fast man kanske skulle önska sig det...
 
Jag önskar dig min bloggläsare en fantastisk lördag och var rädd om dig och de dina! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Du är väl värd din plats ,skulle gärna se att det var ännu högre. Tack för dina "betraktelser" om livet, så roligt att läsa positiva saker istället för negativa och deppiga dito. Visst kan man inte alltid ha bra dagar men man kan vända det till något gott.
Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för de fina orden och det är precis så jag tänker när det gäller att vända något negativt till positivt för det gör livet mycket lättare att leva då. Stor varm kram till dig från mig ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: