2018-01-14 Härlig yoga för Huay Yangs hundars skull...

Idag var det dags att ställa upp på yoga på Orchid 3 som initierats av Anna-Lena där alla som deltog kunde lämna ekonomiskt bidrag till Huay Yang Dog & Cat Rescue. Vi var 15 stycken som deltog och det totala bidraget från oss blev 4 000 baht. Det är ett väl välkommet bidrag för att verksamheten ska kunna fortsätta. 
 
Härligt att kunna förena nöje och välmående för oss som deltog samt med nytta för Huay Yangs hundars skull och för att de ska må bra och hålla sig friska, minimera risken för förökning genom kastrering samt hjälpa sjuka hundar eller de som råkar ut för olycka. 
 
Stort TACK till Anna-Lena och mina medyogare för ett härligt yogapass!
 
Yogagänget för dagen....
 
Grodövning....
 
Samling inför yoga och Anna-Lena har tagit fotot på oss...
 
Övningen "Hunden" och den passar ju bra för syftets skull och Anna-Lena har tagit fotot...
 
Wow, 4 000 baht blev det och en glad Anna-Lena kommer härefter att lämna bidraget till Huay Yang Dog & Cat Rescue...
 
En glad Mia som tar emot bidraget på 4 000 baht som Anna-Lena samlat ihop på yogan idag...
 
Den softande vovven är inte särskilt medveten om vad som händer utan sover gott i fåtöljen...
 
Mmmm så skönt det ser ut och en nöjd fin hund har det gott :-D <3
 
Mia blandar ris med köttblandning för dagens matutdelning till Huay Yangs herrelösa hundar...
 
Det här jobbet gör hon varje dag när hon inte lyckas få handhjälp av någon annan...
 
Vovven har ändrat sovställning....
 
Snart dags för avfärd kl. 12.30 och den tiden känner de flesta hundar till i byn och vad som vankas då...
 
Marie-Louise hjälper gärna till för att avlasta Mia...
 
Stort TACK till alla som arbetar eller på något sätt medverkar i Huay Yang Dog & Cat Rescue.
 
Även tack till de som har insett att det här projektet är det bästa som hänt i Huay Yang för att vi som bor och lever eller turistar i Huay Yang ska känna oss trygga i byn när vi rör oss på vägarna eller på stränderna och en mätt frisk hund gagnar oss alla. 
 
Vill du att projektet ska fortsätta har du möjlighet att hjälpa till genom att ge ett ekonomiskt bidrag och det gagnar dig som gillar hundar eller ännu mer till dig som inte gillar hundar för då kan beståndet hållas ner genom kastrering. 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej vilken bra aktivitet yoga o insamling till vovvarna skönt att de får ett riktigt mål mat också detta är vekligen en viktig verksamhet. Imorgon jobb igen känns sådär sen har de lovat snökaos o blåst på Tisdag jag får njuta av dina härliga bilder.
Trevlig vecka o må så gott
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och klä dig varmt i snålblåsten och ha en fin vecka och må så gott du också 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anette:

Hej Annika
Jag undrar om du vet hur man åker tåg från Bangkok till Huay Yang.
Jag och en väninna planerar att åka till er fina by i slutet av februari och tycker att det skulle vara så där lagom äventyrligt att ta tåget. När jag googlar kommer inte Huay Yang upp som destination från Bangkok. Har du gjort den här resan med tåg någon gång?

Svar: Hej Anette och jag har inte åkt tåg från eller till Bangkok men det är många andra härifrån Huay Yang. Ett tips är att gå in på FB gruppen Huay Yang vårt paradis och där ska det finnas både tidtabell för snabbtåget samt var/hur man kan boka biljett om du bläddrar lite när det gäller den specifika tråden. Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tiina:

Vilka roliga, färglada bilder på er alla bruna o glada yogisar! Och toppen bra initiativ att samla pengar till hundar o katter i HY!

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar och må så gott 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Maria:

Fint gjort av alla som gav pengar. Tänk om de nya i byn visste hur det var när vi kom till byn. Att det knappt gick att gå på stranden och inte ens att cykla i byn på kvällen utan att bli jagad. Och alla sjuka vovvar med skabb och sånt. Tänk vad dog rescuen gjort mycket som förbättrat för alla, två-och fyrbenta :)
Vovven i fåtöljen såg ju ut att ha det fantastiskt skönt <3 pok äe

Svar: Tack så mycket hjärtat för din kommentar och visst är det precis som du skriver en enorm skillnad nu och då tack vare rescuen 😊😙😍 Hos Mia och Göran kan alla vovvar bara njuta av tillvaron så tryggt och skönt 😊 Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: