2018-01-22 Norra U-svängen avstängd samt omdirigering av trafiken på Phet Kasem utanför Huay Yang..

I morse när vi skulle ta oss över Phet Kasem Road vid norra U-svängen med cyklarna låg det en hög sträng med grus som stängde av mellan norr- och södergående fil. Det går att ta sig över med cykel och MC vid båda kortsidor om grussträngen men inte med bil eller Saleng om man ska rakt över vägen och in på Sanyavägen mot Burmabergen.
 
Den norrgående filen är avstängd för trafiken till strax efter den norra U-svängen så all trafik har dirigerats till den södergående filen. Södergående och norrgående trafik får därmed samsas om den delen av vägen någon kilometer efter södra U-svängen. Den södergående trafiken dirigeras in på Frontage Road då den södergående delen av Phet Kasem Road är avstängd utanför Huay Yang.
 
Bra att tänka på för dig som ska ta dig till/från marknaden söderut att trafiken därmed kan vara intensiv på Frontage Road.
 
Om man bara ska köra norr eller söderut går det bra att ta sig ut på Phet Kasem Road vid de båda norra utfarterna från Huay Yang.
 
Grussträng som stänger av den norra U-svängen...
 
Både norr och södergående trafik samsas på den södergående delen av Phet Kasem Road...
 
Det går att ta sig över till Sanyavägen mot Burmabergen på var sin kortsida om strängen med MC eller cykel men inte med bil eller Saleng... 
 
Vi får se när allt blir "normalt" igen tills dess är det bara att se sig noga för som vanligt åt båda hållen innan utkörning eller passage.. 

Kommentera här: