2018-06-28 Näst sista Torelångisen i skön sommarvärme och lite till...

Vilken härlig solig och varm dag vi fick idag också och näst sista Torelångisen gick via klippstigen i Fredhäll och därefter strandvägen via Marieberg och genom Rålambshovsparken (Rålis) hem igen. 
 
Den här vägen är också bra för Tore i värmen då det finns många chanser till ett dopp för att svalka honom.
 
Klippstigen i Fredhäll med vy mot bl a spårvägsbron till Alvik ...
 
Fetknopp...
 
Västerbron underifrån...
 
Stort TACK goa fina Tore för en härlig långis!
 
Jag nöjde mig dock inte med denna långis utan lämnade Tore hemma och gick via Kungsholms Strand till Kungsgatan för att hämta Lindas cykel som stod vid Daniels jobb, en rask promenad på ca 35 minuter. Sedan var det bara att cykla hem samma väg och det var skoj att cykla för omväxlings skull.
 
Jag tror jag har hur mycket energi som helst och har jag väl börjat röra på benen kan jag gå nästan hur långt som helst. Jag kan inte ligga på latsidan här i Sverige, och inte någon annan stans heller för den delen, och när jag kommer hem till Huay Yang i Thailand börjar cykelträningen och mina strandlångisar att ta vid. Då är åtminstone benen väl förberedda fast kondisen behöver friskas upp med lite intensiva cykelpass😊 Härligt!
 
Det är underbart att fysträna och utnyttja kroppens kapacitet till fullo och jag är glad och tacksam så länge jag orkar och kan utnyttja kroppen fullt ut. 
 
Dagen är inte slut än och om 45 minuter ska jag hämta Adam på dagis och då blir det full fart igen. Det gäller nu att suga ut det gottaste de 2 dagar som jag har kvar här i Sverige för den här gången😍.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en underbar torsdag och var rädd om dig och de dina!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Håller med dig Annika. Det är härligt att träna. Vi mår så mycket bättre av träning. Jag tycker om att kombinera löpning och yoga. Ha en finfin torsdag med fina familjen. Jag njuter i Malaga med min familj. Kram Anette

Svar: Tack så mycket Anette och visst är det så 😀 Ha det så mysigt med familjen i Malaga och kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: