2018-03-21 Shoppingtur till Tesco Lotus i Prachuap Khiri Khan via Dan Sing Khon...

Idag beslöt vi att ta en motorcykeltur på landsvägarna via Dan Sing Khon till Tesco Lotus i Prachuap Khiri Khan (PKK).
 
Linda, Adam och Daniel på väg... 
 
Lite shopping emellanåt kan vara trevligt, framför allt för Linda, som ville köpa lite barnkläder till Adam och på Tesco Lotus har de mycket kläder och skor för barn i alla åldrar och även för vuxna förstås. Det blev lite inköp av livsmedel också av sådana varor som inte finns att tillgå i Huay Yang. 
 
Besöket avslutades med varsin mjukglass á 10 baht från Dairy Queen precis utanför kassorna på Tesco Lotus. Mums!
 
I väntan på grönt ljus för att svänga in på landsvägen från fyrvägskorset vid södra infarten till PKK...
 
Vi tog samma väg tillbaka till Huay Yang igen...
 
 
Templet med guldbuddhan är ännu inte färdigställt och så här har det sett ut i många år nu...Templet till vänster om det är dock tillfixat och mycket vackert... 
 
Stort TACK min älskade Fina Familj för en trevlig shoppingtur på 2 hjul!
 
I morgon tar vi det långsamma tåget till Hua Hin, (Adam älskar tåg) och övernattar på mysiga samt lyxiga Cape Nidhra för att på sena fredagseftermiddagen transporteras via Huay Yang Travel hem till Huay Yang igen.  
 
Det ska bli skoj och finns det tid att blogga under vistelsen där gör jag självklart det 😀
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig onsdag (Lill-Lördag) för dig som firar det😋
 

Kommentarer:

1 Olle:

Hej och tack för din trevliga skildring av livet i H Y! Jag hade nöjet att bo med min vän, som har ett hus i Villa Maris, ett par veckor 2015. Det är ett nöje att återuppleva den fina stranden genom dina bilder/filmer. Det finns en fin pool i området men jag badade helst i det härliga havet. Trädet med den låga grenen minns jag. Inte så långt från Kjell Bergvists hus?
Stenmuren och fiskehamnen Det gröna skenet vid horisonten på kvällen. Å strandlångis varje dag förstås. Tack för uttrycket!🙂 Det ska jag använda på min strand utanför Halmstad. Som ny i området kunfevfet kännas lite ensamt. Genom din fina blogg ser jag andra möjligheter till ett fungerande socialt liv i HY. Kanske leder det till en övervintring. Stranden är ju magnifik!
Allt gott! Mvh Olle i Småland/Nacka/Farsta strand😀

Svar: Tack så mycket Olle själv för din kommentar och respons på min blogg 😁 Härliga minnen som jag hoppas du får återuppleva en dag i härliga HY😍 Må så gott du också 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: