2018-05-24 Skoj och lek med Adam i Spårvägsparken...

Jag hämtade Adam på dagis kl 15 och därefter ville han cykla till Spårvägsparken som är en stor lekplats för barn i alla åldrar och som de fixat till ordentligt sedan sist vi var här och den var mycket trevligt ordnad. 
 
Tore fick vara hemma och vila efter vår 3 timmars långis men jag kände mig fortfarande alert och full av energi så nu är det nya tag och det är roligt att först hålla på med Tore hela förmiddagen och på eftermiddagen leka med Adam.
 
Adam håller på att lära sig cykla och även vad som gäller trafikmässigt och nu har vi kommit till Fredhällsparken...
 
En fyrhjuling i Spårvägsparken tyckte Adam om att åka på...
 
 
Adam gillade även den här spårvagnen...
 
Kul och rymligt ställe för barn i alla åldrar att hitta något att leka med, klättra i klätterställning, bollspel, gungor, studsmattor etc etc.
 
Strax efter kl 17 var det dags att vända hemåt och då kom mamma Linda och Tore oss tillmötes på halva vägen och det var ett glädjefullt möte på alla sätt och vis. 
 
Vilken härlig dag samt kväll det blev idag också tillsammans med Fina Familjen! 😍  

Kommentarer:

1 Gertrude%25252525252525252525252520Weinehall:

jag njuter av att det är fler mor-farföräldrar som tycker om att vara tillsammans med sina barnbarn. Med barnasinnet kvar! Ha det så skönt och njut av tiden i Stockholm. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och som jag förstått är vi lika även i det avseendet 😊 Jag njuter i högsta grad och ha det så skönt du också 😍😁Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Elisabet Lundqvist :

Vilka härliga dagar 😊 /Elisabet

Svar: Ja tack verkligen Elisabet 😊😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: