2018-09-14 Härliga fredag samt cykelträning till/från Ban Krud 80,22 km...

Idag var det återigen dags för veckans sista cykelträningspass till/från Ban Krud och vädret bjöd på mulet samt små regnskvättar till och från. Väderprognosen utlovade 40 % regnrisk men hur det blir i verkligheten är svårt att sia över då de lokala väderförutsättningarna spelar in mellan Huay Yang och Ban Krud.
 
För säkerhets skull, d.v.s. att skydda våra cykelskor från att bli smutsiga och regnvåta, satte vi på oss skoskydden direkt vid start.
 
Det är skönt att cykla när det är mulet och vindarna var dessutom ganska måttliga idag. Både Rulle och jag hade bra tryck på pedalerna idag och min snittid låg på 25,4 km/timme. Vi susade in i Ban Krud på en träningstid om 1,31 timme och det var en bra tid trots motvind sista biten.
 
Jag är mycket nöjd för det gick lika snabbt hem till HY igen och då fick vi dessutom lite regn på oss sista milen innan HY. I HY hade det inte regnat alls och var helt torrt på vägarna men ca 1 timme efter hemkomsten kl. 12,30 kom regnet med besked. Vilken tur att via var hemma då!  
 
Rulle fick dock direkt efter hemkomsten spola av de smutsiga på cyklarna i samband med regnet och den emellanåt våta vägbanan som gör att det stänker upp smutsvatten. Rulle är duktig han som vårdar våra cyklar så väl och det är jag mycket glad och tacksam för 💗 
 
Här sitter vi utanför 7 Eleven i Ban Krud och får en massa energi av bl.a. varsin banan. Deras bananer är suveränt goda och ligger förpackade en och en i plastpåse.
 
Vatten- och bensträckarpaus...
 
När vi var på väg hem från Ban Krud tog vi den vackra strandvägen och ett kort stopp för att föreviga detta tillfälle...
 
Jag och min coola fina träningscykel...(Rulle har tagit fotot)
 
Dagens cykelträningsrunda, 80,22 km
 
Stort TACK min älskade Rulle för en återigen mycket tufft men härligt cykelträningspass och till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt helg!
 

Kommentera här: