2019-01-28 Idag har jag fått välgörande massage av Nom...

Idag kändes det som hög tid för en rejäl massage då onda muskler spökar lite här och där på kroppen och då vet jag att Nom är rätt person att fixa det för min del. Tur att Nom hade en passande tid ledig idag. 
 
1 timme räckte för mig och då har duktiga Nom fått bukt med diverse muskelknutor etc som bildats lite här och där i samband med min fysträning och träningscykling efter några månaders slit. 
 
Jag borde gå oftare och det är ren lathet och oförmåga att ta mig tid till en välbehövlig massage men idag blev det äntligen av. Nu har jag bokat en ny tid om 2 veckor för en ny genomgång så då kommer jag inte undan.
 
 
Nom har sitt massagecenter på Huay Yang Travel mitt emot Driving Rangen och behandlingen sker i ett slutet rum med fläkt alternativ AC om man vill ha det. Så skönt och njutfullt men ändå lite smärtsamt när Nom träffar en öm muskel och det finns det både en och annan i min kropp😊
 
Här på Huay Yang Travel mitt emot Driving Rangen håller Nom till och henne kan jag varmt rekommendera!
 
Huay Yang har inte allt, bara det bästa!
 

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Ska absolut gå dit när vi kommer i april / Elisabet

Svar: Det gör du rätt i Elisabet och jag är övertygad om att du kommer bli nöjd 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tina :

Härligt med massage, jag fick mig en omgång av mamma Umporn idag. Tänk vilken tur vi har som har tillgång till alla dessa fantastiskt duktiga massörer.
Kram på dig <3

Svar: Härligt Tina och jag håller med dig och vilken tur vi har som får bo och leva i detta paradis 😊Kram ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S :

Härligt med massage. Jag var iväg innan jul men nu behöver jag verkligen det. Konstigt att det skall vara så svårt att komma till skott o boka? Må så 😍

Svar: Tack Birgitta för din kommentar och jag håller med dig 😀 Må så gott och kram tillbaka 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: