2019-06-19 För syns skull...

Nu var det 2 år sedan som jag gjorde en synundersökning på Synsam i Västermalmsgallerian så jag passade på att göra en ny kontroll där idag.
 
Resultatet visade lite bättre och lite sämre syn samt brytningsfelet har förstärkts något så mina progressiva glasögon som jag använder vid behov behöver korrigeras lite.
 
Detta fixar jag via Jirawat Optiker i Huay Yang som jag gjort tidigare och nu via mitt förnyade recept. De har glas av bästa kvalitet som Varilux eller Hoya och det blir lite billigare än att göra det i Sverige. 
 
Enligt Jirawat ingår det inte annat än en enklare synundersökning i deras optikerutbildning i Thailand. För att göra en grundligare undersökning som kollar ev tryck i ögonen etc måste man därför vända sig till en ögonläkare som finns på Bangkok Hospital i Hua Hin tex eller ta med sig sitt recept från hemlandet.
 
Synsam rekommenderar jag för bra och trevlig service och mycket noggrann synundersökning för 350 sek.
 
 
    
 
 

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Är också en nöjd kund hos synsam 😊/ Elisabet

Svar: Ja Elisabet de är riktigt bra kul att du också är nöjd 😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S :

Hej! Smart att fixa recept här o sen köpa billigare i Thailand. Jag är också kund på Synsam har även provat Specsaver men Synsam var jag mer nöjd med. Skönt att Stockholm kan bjuda på så fint väder när du är hemma. 😍🐕

Svar: Hej Birgitta och tack för din kommentar samt toppen att kunna fixa det ena och det andra här i Stockholm samt dessutom få fint väder 😁😎😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: