2024-04-17 Nytt fräscht Gym, VOLT Health Club nära oss...

Vi medlemmar i vår Brf Kista Torn har fått ett bra erbjudande från VOLT Health Club på Borgarfjordsgatan 18, ett stenkast från oss, om vi vill bli medlemmar i deras Gym på 700 kvm med TechnoGym utrustning och ca 1 år gammalt så det är mycket luftigt, fräscht och välhållet med lite ny träningsteknik på utrustningen.
 
Dessutom är det trevlig hjälpsam personal på plats kl. 7.00-17.00 men gymmet är öppet i övrigt på vardagar kl.05.00-22.00 och helger 08.00-20.00.
 
• Fri tillgång till VOLT Health Club fram till 31/5-24 utan något köptvång.
• 20% rabatt på VOLT Classic medlemskap vid signering fram till 31/5-24
• 10% rabatt på VOLT Classic medlemskap vid signering efter 31/5-24 t.o.m. 1/6-25
 
VOLT Classic - 343kr/mån vid 20 % och 386 kr vid 10 % (429 kr ord pris). 
 
Detta är ett mycket bra pris tycker jag och Rulle och jag gjorde ett besök där i måndags för att kolla hur det ser ut. Vi var båda nöjda med det fräscha fina gymmet med fullt tillräcklig utrustning framför allt jag som gärna vill ha min gymträning i Kista. Rulle tycker däremot att SATS är bättre då han gärna vill byta till ett annat SATS gym emellanåt och den möjligheten finns inte på VOLT Health Club just nu i vart fall.
 
Det finns även tillgång till Personlig träning, Leg. Naprapat och Massage samt Fystester/Hälsoscreening med rabatterade priser för medlemmar.
 
Jag gillar mitt SATS i Kista Galleria men har inga problem att byta gym om jag gillar ett annat bättre och jag får min fulla träning som jag vill ha.
 
När det gäller gruppträning kommer skillnaden bli att istället för en instruktör som det är på SATS i Kista kommer gruppträningen på VOLT ske visuellt i en stor sal.
 
Nu har jag testat att träna på VOLT kombinerat med SATS sedan i tisdags och det känns mycket bra hitills. Bara 1-4 som tränar samtidigt vid den tiden som jag tränar på förmiddagen och det passar mig då jag inte vill ha någon trängsel eller stök omkring mig. Jag är inte heller mycket för att lägga ner en massa på socialt prat under träningen utan vill bara fokusera på det jag gör. Kommer säkert sakna den fina kamratskap som finns på SATS i Kista och Rulle förstås men det får det vara värt. 
 
Jag kommer träna parallellt med SATS under hela maj så då hinner jag vara med dem alla där i matchen under den tiden.
 
I vart fall ska det bli spännande att byta gym och jag är övertygad om att det kommer att funka hur bra som som helst. Rulle och jag får berätta om vad som händer på våra respektive gym istället.
 
I morgon torsdag kl.17.30-19.00 kommer Victor som jobbar på VOLT Health Club till vår lobby i Kista Torn för att presentera konceptet. 
 
Stort TACK för allt det goda som händer i våra liv och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig onsdag!
 
 
Nära oss och vi kan se gymmet från våra fönster i Kista Torn högst upp på höger sida😊 
 

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Men så bra att det låg nära och hade bra pris också. Va generöst utav dem att ge rabatt också.
Ska bli spännande att höra hur det går på nya gymet. Volt är jag inte bekant med så är lite nyfiken hehe.

Ha en fin dag 🌺

Svar: Tack så mycket Sandra för din kommentar och alltid extra bra med rabatterade erbjudanden sant det verkar dessutom vara ett bra gym som passar mig. Önskar dig också en fin dag!🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: