2024-07-05 Litet marklyftrekord, 111 kg x 4 lyft och belöning Budapestbakelse...

Idag blev det ett bra och tufft styrketräningspass i samband med marklyftet på VOLT Health Club och jag började lite "lätt" med 106 kg x 6 lyft och då det funkade bra ville jag testa om 111 kg också skulle funka. Jag bad Rulle filma och började med att lyfta 2 lyft men jag var inte nöjd med filmen så jag gjorde om det och lyckades med 4 lyft så det blev ju bonus som Rulle filmade.
 
Så många lyft på 111 kg har jag inte tagit förut så det var ju skoj!
 
Efter detta körde jag Cirkelträningen med 2 varv på 30 minuter för att gå igenom hela kroppen och avslutade med magträning samt balansövning. Härefter var jag nöjd😁
 
Som belöning samt att det är fredag blev det en av mina favoriter en dagsfärsk Budapestbakelse från ICA Kvantum som komplement till lunchfikat. Mums!
 
Stort TACK för att min kropp är stark och frisk samt till min älskade Rulle för peppning och filmning samt för det goda i övrigt som jag får uppleva och ta del av!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig fredag samt helg!
 
111 kg 
 
 
Dagens marklyft 
 
Mumsig Budapestbakelse😋 

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Starkt jobbat!!! Kan tänka mig att det känns jätte bra med nya personliga rekord i lyften. Du fick det att se så lätt ut. Men vet att det ligger hård tränning där bakom.

Hoppa smördegen bjuder på nya spännande upptåg.
Ha en fin eftermiddag 🌺

Svar: Tack så mycket Sandra för din kommentar och trägen vinner. Önskar dig också en fin eftermiddag och kväll🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: