2024-06-15 På K9Fitness för Luna med matte Maria, hundsim...

Idag hade Maria bokat tid för hundsim för Luna på K9 Fitness, Friskvård för hund, i Täby och jag ville givetvis hänga med för att se hur det gick för Luna.  
 
https://k9fitness.se/
 
Luna är 7 år och av rasen Cane Corso och för att förebygga ledbesvär och mjuka upp musklerna i hela kroppen är hundsim mycket bra för de flesta hundar. Luna har aldrig varit i kontakt med vatten eller fått simma i sjöar etc. så hon är lite skeptiskt till vad detta simmande ska vara bra för.
 
Luna var mycket duktig och börjar så smått inse att detta med simning är ganska okej.
 
Maria tog över Luna från Hundstallet den 7 mars 2023 och innan hon hamnade på Hundstallet har hon haft en kärlekslös miljö där hon och en hanhund av samma ras bodde i varsin bur i ett garage. En förfärlig tillvaro som hon äntligen slapp ifrån.
 
Nu har Luna kommit till ett kärleksfullt ombonat hem hos Maria och hon ser alltid till att göra sitt yttersta för att Luna ska må bra och trivas med livet så länge hon lever. Så skulle alla husdjur behandlas och ha det men tyvärr är det inte så då en del som skaffar husdjur inte borde göra det då de inte inser vilket åtagande det är att ta hand om ett djur på bästa sätt.
 
Stort TACK för en återigen fin dag med min älskade familj och till dig min bloggläsare önskar jag en rolig lördag vad du än befinner dig eller hittar på. 
 
Dusch innan och flytväst på inför simlektionen
Luna tittar skeptiskt på bassängen
Spretande tassar kanske hjälper för att förhindra ett dopp i det läskiga vattnet
Se så fint det går att simma...
Duktig instruktör som Luna kände sig trygg med...
Simhallen...
 
 
    

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Va häftigt. Jag har hört talas om hundsim men aldrig sett själv. Så tack för att du både berättade och visade hur det går till.

Ha en jätte fin kväll!!!

Svar: Tack så mycket Sandra!🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: